Rum Santiago de Cuba 12 YO “Extra Anejo”, 0.7L

127 KM

Kategorije: , ,

12-godišnji rum Santiago de Cuba Extra Anejo dolazi s Kube, iz destilerije Corporacion Cuba Ron, posebna je vrsta ruma koji je put s Kube pronašao u svijetu ljubitelja ruma. Za njegovu proizvodnju korišten je odabrani šećerni trsak. Destilacija se odvijala prema staroj kubanskoj tradiciji. Rum se odmarao u odabranim hrastovim bačvama 12 godina u tropskoj kubanskoj klimi i razvio svoj izvrsni karakter.

Oko je oduševljeno prekrasnom tamno jantarnom bojom koju donosi Santiago de Cuba Extra Anejo 12 Year Rum. Slatke arome s fasetima tofije uzdižu se iz čaše i ispunjavaju sobu. Raznolika simfonija okusa miluje nepce. Note tart čokolade, u kombinaciji sa slatkim fasetama vanilije i začinskim nijansama, osvajaju osjetila u skladnom sastavu i aktiviraju ih. Mnogi okus doživljavaju kao mekan, okrugao, a opet moćan i punog tijela.

Poznavatelj ponovno doživljava ove senzacije na cilju, kada se Santiago de Cuba Extra Anejo 12 Years Rum polako oprašta. Ovaj je rum savršeno uravnotežen po okusu i aromi. Za ljubitelja ruma to je iskustvo, za znalca otkriće. U pratnji dobre kubanske cigare, rum ima dvostruko bolji okus i uživa se s istomišljenicima.

 

 

 

Okus: note tart čokolade, u kombinaciji sa slatkim fasetama vanilije i začinskim nijansama, osvajaju osjetila u skladnom sastavu i aktiviraju ih. Mnogi okus doživljavaju kao mekan, okrugao, a opet moćan i punog tijela.

Zemlja porijekla: Kuba

Udio alkohola: 40 %

Boja: Tamni jantar.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Rum Santiago de Cuba 12 YO “Extra Anejo”, 0.7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.