Tikveš Bela Voda Red 0,75L

49 KM

Tikveš Bela Voda Red 0,75L 49 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

Vinarija Tikves proizvodi prvoklasna makedonska vina od 1885. Vinarija Tikves proizvodi 24 vrste vina. Na Forumu inovacija vina 2008. u Parizu, vinarija Tikves jedna je od 30 najinovativnijih marki vina na svijetu.

Položaj vinograda “Bela Voda” nosi isto ime kao i sam vinograd, s zemljopisnim položajem koji omogućuje jedinstvene uvjete uzgoja grožđa. Vještim rukama vinara njegove specifičnosti nošenja odražavaju poseban i izvanredan karakter vina koja potječu iz ovog vinograda.

Dvije su srodne sorte dio ovog impresivnog vina, sorta Vranec i Plavec, koje kao da naglašavaju važnost obiteljskih veza i bogatstvo koje iz toga proizlazi. Uzbudljivi Vranec, perjanica vinskog stila Makedonije, popraćen toplinom Mediterana i ljupki plavec, rezultira vinom s južnjačkim šarmom, podjednako odražavajući snagu i suptilnost. Raskošne arome crvenih i crnih bobica, dopunjene mekim notama slatkih začina, najavljuju crescendo okusa – sočnih, voćnih i svježih – s teksturom fino poliranih zrelih tanina. Ovaj sklad okusa s savršenom ravnotežom daje dug, složen i produžen, nezaboravan okus.

Crveno suvo vino proizvedeno u Makedoniji, kupažom sorti Vranac i Plavac Mali, koje na najbolji način prikazuju podneblje na kom nastaje. Odlikuje ga intenzivno crvena rubina boja, kompleksna aroma crnog šumskog voća i snažno telo, prožeto notama borovnice, višnje i crne čokolade.

 

 

 

Naziv: Tikveš Bela Voda Red

Kategorija: Suho crno vrhunsko vino

Sastav: 70% Vranac, 30% Plavac

Alkohol: 15%

Temperatura serviranja: 16-18 °C

Boja: Tamna crvena boja.

Okus: Okus je snažan i bogat.

 

 

Gastro preporuka

Uz crvena mesa, specijalitete od divljači i zrele masne sireve.. Temperatura serviranja 16-18°C.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tikveš Bela Voda Red 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)