Vodka Smirnoff Red, 0,7L

22 KM

Kategorije: ,

Recept seže do Vladimira Smirnova, koji je morao pobjeći iz Rusije tijekom Oktobarske revolucije. Nakon što je destilerija prodana sredinom 1930-ih, grupa Diageo sada je integrirala tvrtku Pierre Smirnoff u grupu. Ovdje proizvedena votka Smirnoff Red Label izvrsna je votka koja se etablirala na svjetskom tržištu. Najbolja zrna i bistra, čista voda čine osnovu za proizvodnju. Trostruko destilirana votka filtrira se preko ugljena što daje mekan, ali puni okus.

Čista i bistra vodka Smirnoff Red Label ispunjava sobu svojom aromom zrnastih nota u kombinaciji s nježnim zvukovima pikantnih aspekata. Nepce okusa budi čista, svježa simfonija koja svojim tonovima zrna i laganog začina približava nepce. Okus je intenzivan i čist. Vrlo dugačak završetak ukusan je i proziran te se ugodno zagrijava. Vodka Smirnoff Red Label sadrži alkohol od 37,5% vol. sa i jedna je od laganih votki.

 

 

 

Okus: Nepce okusa budi čista, svježa simfonija koja svojim tonovima zrna i laganog začina približava nepce. Okus je intenzivan i čist.

Zemlja porijekla: USA

Udio alkohola: 37,5 %

Boja: Neutralna bistra.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

 

Pakiranje sadrži 6 boca.

 

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Vodka Smirnoff Red, 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.