Vranac Izborna Berba Anđelić 0,75L

33 KM

Vranac Izborna Berba Anđelić 0,75L 33 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

Anđelić Vranac Kasna Berba je vino izuzetno visokog alkohola. Vino se proizvodi od prosušenog grožđa sorte Vranac prerađenog nekoliko sedmica nakon redovne berbe

Vranac Kasna Berba proizveden u obiteljskoj vinariji Anđelić, je poluslatko vino koje oduševljava aromama pekmeza od šljive i čokolade. Ove slatke note voća i čokolade pružaju vino sa bogatstvom okusa i slojevitosti. Visok sadržaj alkohola od 16,5% doprinosi punoćom i snagom ovog vina.

Vino ima izuzetno visok potencijal za dugo odležavanje. Starenje će omogućiti da se arome i okusi razvijaju, a tanini se omekšaju, što će rezultirati još finijim i uravnoteženijim karakteristikama.

Vranac Kasna Berba proizveden od strane obiteljske vinarije Anđelić iz Trebinja predstavlja simbol kvalitete i tradicije. Njegova visoka ekstraktivnost i izražene arome čine ga idealnim za posebne prilike ili uživanje uz desert. Ovo je vino koje će oduševiti ljubitelje snažnih, poluslatkih vina, istovremeno pružajući jedinstvenu karakteristiku vina iz južne Hercegovine.

 

Naziv: Vranac Izborna Berba

Kategorija: Suho crveno vino

Sortni sastav: Vranac

Udio alkohola: 16,5 %

Temperatura serviranja: 18 °C

 

 

Gastro preporuka:

Savršen sklad se postiže sa jelima od crvenog mesa, pršutom, svim vrstama divljači, pečenja, začinjenim jelima, jelima ispod peke, jakim sirevima, desertima i sl..

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vranac Izborna Berba Anđelić 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)