Whiskey The Naked Grouse 0,7L

51 KM

Whiskey The Naked Grouse 0,7L 51 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

U Naked -u vjeruju da stvari rade drugačije. “Živimo goli i nismo vezani za konvencionalna pravila viskija. Naš viski napravljen je za proslavu tog oslobađajućeg trenutka kada se možete vratiti pravom sebi, Golom tebi …”
Mijenjajući mogućnosti uživanja u viskiju, stvorili su jedinstvenu mješavinu najkvalitetnijih svjetskih pojedinačnih sladova, ekstra zrelih u bačvama s šerijem s punim napitkom “Goli” (Goli jer su im prvi put bili ispunjeni viskijem).
Konvencija kaže da nam trebaju bilješke o kušanju. Zasigurno ima naslaga bogatog i voćnog okusa, no radije bismo vam dopustili da odlučite … Mislimo da je ukusan i jednostavno napravljen za uživanje. S tako jedinstvenim i svestranim okusom, ne morate biti ograničeni uobičajenim viskijem ‘dos ​​and don’ts’. Zato nastavite, usudite se biti drugačiji … uživajte Goli NA Svoj način!
Ne odijevamo stvari radi toga. Naše pakiranje Naked oslobađa naš viski, dopuštajući kvaliteti da zasja.
Naked Grouse je nagrađen zlatom na International Spirits Challenge 2020.

Marka Famous Grouse već je dva desetljeća jedan od najprodavanijih škotskih viskija. Goli tetrijeb je visokokvalitetni miješani škotski viski koji je vrlo popularan. Nakon proizvodnje skladišti se u bačve s šerijem koje se prvo napune i tako dobiva višestruku aromu. Njegov okus je sladak, voćni, pomalo drven i pomalo zadimljen s suptilnom, slatkom notom šerija. Završna obrada je srednje duljine i ugodno topla.

 

 

Okus: sladak, voćni, pomalo drven i pomalo zadimljen s suptilnom, slatkom notom šerija. Završna obrada je srednje duljine i ugodno topla.

Zemlja porijekla: Škotska

Udio alkohola: 40 %

Boja: Jantarna.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Whiskey The Naked Grouse 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)