📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

5 KORISNIH SAVJETA ZA ISPIJANJE GINA I TONIKA

Jeste li se ikada zapitali kako napraviti savršen gin tonik? Pa, na to nema pravog odgovora, međutim, dat ćemo vam nekoliko korisnih prijedloga koji će vaše iskustvo s ginom učiniti malo boljim.

1 – Koristite pravu čašu
Gin treba piti u balon čaši, jer zadržava arome i botaničke okuse pića i daje mu bolji okus. Njegov veliki kapacitet također omogućuje više prostora za kockice leda i koricu limuna ili koricu limete.
Stoga, sljedeći put kada budete pili ovo žestoko piće, predlažemo vam da koristite ovakvu čašu.

2 – Napunite čašu s puno kockica leda
Glavna svrha kockica leda je da ohlade piće, a da ga ne razrijede. Trebali biste svoj gin napuniti s dosta kockica leda, ali ne smiju biti male jer će ga brže razrijediti. Ove kocke leda održat će vaše piće rashlađenim i učiniti ga ugodnijim za okus. Pazite da ocijedite vodu koja se nakupila u čaši prije nego što ulijete gin.

3 – Koristite pravu količinu džina
Ponekad ljudi stavljaju više gina nego što bi trebali, što utječe na okus pića. Uobičajeno se preporučuje da se stavi 1/4 gina. Dakle, ako stavite 5 cl gina, trebali biste staviti 20 cl tonik vode da ga uravnotežite. To će piće učiniti glatkijim i ukusnijim.

4 – Kupujte tonik dobre kvalitete
Tonik bi trebao biti na istoj razini kao i gin. Ako pijete vrhunski gin, svakako kupite dobar tonik bez umjetnih aroma.
Vodu s tonikom ne treba protresti prije nego što je ulijete, jer će razbiti mjehuriće i izgubiti osvježavajući karakter. Dok sipate, pazite da to radite polako kako ne biste izgubili mjehuriće tonika. Ako nemate žlicu za gin, možete koristiti žličicu za kuhanje jer će vam ona pomoći u ovom procesu. I zapamtite, jeftin tonik može pokvariti vaše piće!

5 – Pametno koristite začine
Garnir koji koristite može dubinski promijeniti vaše piće, stoga trebate kombinirati začine s ginom na savršen način. Uvijek pročitajte opis gina kako biste pametno iskoristili začin. Na primjer, ako pijete gin s citrusnim notama, možete dodati limetu, naranču, grejp ili limun kako biste poboljšali okus. Ako želite poboljšati cvjetni okus gina, kao začine možete koristiti ružmarin, lavandu ili krastavac.

 

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 KM

Garancija zadovoljstva

Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

Vrhunski kvalitet

Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

100% Sigurna kupovina

Osigurana sigurna i diskretna narudžba