📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

5 RAZLOGA ZAŠTO NE BISTE TREBALI KUPOVATI VINO U SUPERMARKETU

Kupili ste vino u supermarketu? Saznajte zašto kupovina vina u trgovinama namirnica nije pametna.

Sigurno ste ponekad dok ste kupovali deterdžent, mlijeko ili neku drugu namirnicu usput ubacili koju bocu vina. Svatko voli kupiti više stvari na jednom mjestu jer je to zgodno. No, evo nekoliko razloga zašto biste to uvijek trebali izbjegavati…

PRVI RAZLOG

Trgovine kupuju velike količine vina kako bi dobile vrlo niske cijene za vina masovne proizvodnje koja mogu sniziti u svojim trgovinama. To je njihov glavni kriterij za kupnju vina – niska cijena. Kad nabave ta vina, ona se obično vucaju mjesecima ili čak godinama po skladištima ili policama gdje skupljaju prašinu i oksidiraju, te imaju drastične gubitke na kvalitetu. Nekada se desi da je vino u tolikoj mjeri pokvareno da više uopće nije pitko. 

DRUGI RAZLOG

Istina je da vinari najbolja vina ne žele prodavati u supermarketima jer su svjesni prvog razloga i da to dugoročno može utjecati na njihov brend. Osim toga, najbolja vina su gotovo uvijek limitirane serije pa vinari sve i da hoće ne mogu ispoštovati količine koje su potrebne za supermarkete. 

TREĆI RAZLOG

Kada vam je zadnji put trgovac u supermarketu dao preporuku za uparivanje vina? Vino je najbolje u kombinaciji s pravom hranom ili prigodom. Trgovci u supermarketima nisu stručnjaci za vino, njihov je posao samo naručiti vino kad ponestane. Zato u trgovini ne dobivate taj osobni pristup. Neće vam pomoći da pronađete vino koje ste pili u restoranu … Zaista ukusno bijelo vino sa posebnom etiketom…

ČETVRTI RAZLOG

Vino koje se prodaje u trgovinama može stajati na policama godinama! Vina stoje uspravno na niskoj vlazi, visokoj temperaturi i izložena su svjetlima i raznim drugim utjecajima koja oštećuju vino. Boce se ne drže na podrumskoj temperaturi i ne tretiraju se jednako pažljivo kao u vinariji, što znači da ćete gotovo sigurno dobiti oštećeno vino. A što ima gore nego pripremiti odličnu večeru i otvoriti bocu lošeg vina?

PETI RAZLOG

Trgovine ne isporučuju vino. Da, možda bi bilo zgodno uzeti nekoliko boca, ali sjetimo se jedne vrlo važne stvari – boce su teške. Ne želite dodati težinu svojim već teškim namirnicama. Moguće da vrećica pukne pa će se boce razbiti i namirnice će se prosuti. Vaša kupovina u supermarketu ne bi trebala biti teška 20 kilograma. Neka vam to vino isporuče ravno na vrata. Što je zgodnije od toga?

Uz hedonism.ba platformu to više nije problem. Imamo veliku ponudu izabranih vina za koje naši stručnjaci smatraju da će vas oduševiti. Osim toga, vina dolaze direktno iz vinarija gdje su bila pažljivo skladištena u vinskim podrumima i gdje su zadržala svoje vrhunske arome i okuse.

U bogatoj ponudi proizvoda odaberite one koji Vam se sviđaju i jednostavno ih naručite jednim klikom! Dostava će u roku 24h biti ispred Vaših vrata! Ne može jednostavnije!

Naše proizvode dostavljamo po cijeloj Bosni i Hercegovini! Zapamtite da ste uvijek zaštićeni našim 100%-tnim jamstvom zadovoljstva! Ukoliko Vam se narudžba ne svidi ili na bilo koji način niste potpuno zadovoljni, možete ju vratiti i vratit ćemo Vam novac. Pošiljka je osigurana tako da ne morate brinuti hoće li se boca razbiti, što je čest slučaj kad vino vozite u autu.

Posjetite hedonism.ba i iznenadite sebe ili sebi drage osobe proizvodima koje nije moguće naći na policama trgovina! Imamo najbolje cijene i samo provjerene i kvalitetne proizvode nudimo našim kupcima!

S obzirom da uživamo u svom poslu, putujemo po cijeloj zemlji tražeći najunikatnije i najkvalitetnije proizvode. Kada otkrijemo takve, s ponosom ih nudimo Vama. Uživamo u proizvodima i prihvaćamo samo najbolje.

Naši proizvodi dolaze na Vaš prag izravno od proizvođača tako da su kvaliteta njihovih okusa i miris zagarantirani.Posvećeni smo pronalaženju, prikupljanju i pružanju najkvalitetnijih proizvoda u BiH. Posjetite naš web shop ili nam pošaljite jednostavnu whatsapp, viber, facebook ili instagram poruku i vaša narudžba će biti gotova u tren oka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 KM

Garancija zadovoljstva

Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

Vrhunski kvalitet

Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

100% Sigurna kupovina

Osigurana sigurna i diskretna narudžba