Akcija!

Šalica illy za espresso s tanjurićem (60ml)

Original price was: 13 KM.Current price is: 9 KM.

-31%

Kako biste maksimalno uživali u illy mješavini, potrebno je obratiti pažnju ne samo na najprikladniju opremu za njenu obradu, već i na posljednju kariku u lancu: posudu koja će dovesti kavu do vaših usana.

Dodaj u košaricu
Šalica illy za espresso s tanjurićem (60ml)
13 KM Original price was: 13 KM.KMCurrent price is: 9 KM.

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Kako biste maksimalno uživali u illy mješavini, potrebno je obratiti pažnju ne samo na najprikladniju opremu za njenu obradu, već i na posljednju kariku u lancu: posudu koja će dovesti kavu do vaših usana. Jer konačno zadovoljstvo određuje i posuda čiji se izbor ne može prepustiti slučaju.

Zbog toga je illy 1990. godine pozvao arhitekta i dizajnera Mattea Thuna da redizajnira šalicu za kavu, dajući joj jedinstven oblik u smislu dizajna, ali i šalicu koja može oplemeniti illy espresso.

Proučavane su ne samo male šalice za espresso, već i velike šalice, šalice i drugi instrumenti uključeni u eksperiment kako bi se uživalo u kavi dobivenoj odabranom metodom pripreme (aparat za mocha kavu, filter kava itd.).

Od 1992., prema ideji Francesca Illyja, porculanska šalica, koju je dizajnirao Matteo Thun i ikona illycaffèa, bila je površina na kojoj se izrazilo više od 70 velikih umjetnika s međunarodne scene suvremene umjetnosti, od Michelangela Pistoletta do Marine Abramoviča, od Sandra Chia do Juliana Schnabela, od Roberta Rauschenberga do Jeffa Koonsa, od Josepha Kosutha do Jamesa Rosenquista.

 

 

NAPOMENA: Prodaju se na komad!

Brand

illy

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Šalica illy za espresso s tanjurićem (60ml)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)