Acetaia Sereni Mioaceto Rosso 10YO, 0,1L

54 KM

Tamno smeđe, tekuće, aromatično, s blagim mirisom smreke. Dobro uravnotežen između kiselog i slatkog.

Dodaj u košaricu
Acetaia Sereni Mioaceto Rosso 10YO, 0,1L
54 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Acetaia Sereni je lider u proizvodnji tradicionalnog balzamičnog octa Modena P.D.O., balzamičnog octa Modena P.G.I. i veliki izbor slatkih i kiselih začina.

Tvrtka se nalazi u selu Marano sul Panaro, smještenom među atraktivnim brdima Villabianca. Područje bez industrijskog zagađenja, okruženo zelenim vinogradima i maslinicima. Ovdje se slijed vremenskih događaja ponavlja, nepromijenjen, drevni proces koji je stoljećima služio kao bitna podrška u prirodnoj proizvodnji i sazrijevanju izvanrednog balzamičnog octa.

Kolekcija “Mioaceto” predstavlja izvrsnost proizvodnje obitelji Sereni. Ovaj proizvod je napravljen isključivo od kuhanog soka dobivenog od lokalnog grožđa, fermentiranog i rafiniranog u različitim drvenim bačvama i spremnicima, prema tradicionalnoj tehnici “refilinga”, bez dodavanja bilo kojeg drugog sastojka. Ovaj proizvod ne slijedi proizvodne specifikacije po našem izboru, zbog čega je označen kao “začin”, umjesto službenog naziva “balzamični ocat iz Modene”.

Karakterizira ga začinjen i gorak okus, s notama crnog papra i sladića – dolaze iz procesa oplemenjivanja u dragocjenom i vrlo rijetkom drvu smreke.

 

 

Gastro preporuka:

Sir, tjestenina, rižoto, povrće, sirevi, sladoled, voćna salata, jaja, meso sa roštilja, tartar, carpaccio…

Brand

Acetaia Sereni

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Acetaia Sereni Mioaceto Rosso 10YO, 0,1L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)