Poklon košara Terra

155 KM

Kvalitetno birana poklon košara!

Dodaj u košaricu
Poklon košara Terra
155 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Kvalitetni poklon paket sadrži odlična Emporia limited edition vina, set za vino, čokoladne slastice, sir i lješnjake, a sve upakirano u ukrasnoj drvenoj košari.

Žilavka LIMITED EDITION 013 kompleksnog je vinskog karaktera i naglašene slojevitosti okusa. Domaći hrast i snaga vatre čine je snažnijom i ozbiljnijom, takvom da je neizmjerno lako piti i voljeti. Žilavka intenzivnije od svakog vina proživi put od vinograda do čaše.
Ovo je vino koje će vas na prvi pogled osvojiti slamnato zlatnom bojom, a zatim ćete još dugo pamtiti putenu ljepotu okusa badema, meda i vanilije koja sažima sve njegove faze i oduševljava jedinstvenom završnicom.

Blatina LIMITED EDITION, vrhunsko vino u zagrljaju drveta i vatre najraskošnije vino hercegovačkog podneblja stasalo je u damu dostojnu najfinije vinske gospode. Grožđe za Blatinu LIMITED EDITION  ručno se trga sa najboljih položaja u vinogradu. Nakon duge maceracije u inox tankovima vino nastavlja sazrijevati u slavonskim i bosanskim barrique bačvicama od 16 do 20 mjeseci. Nakon toga slijedi sljubljivanje vina u velikim hrastovim bačvama. Da bi dostigla punoću okusa potrebno je da odleži i u buteljama, a sve njezine čari najpotpunije su osjetne tek na bogatoj trpezi. Pažljivo odabrano grožđe, odležavanje u bačvama jedinstvenog mirisa i dugo mirovanje u buteljama rezultirali su božanskim okusom koji se u ustima zadržava dugo nakon što odložite čašu.

Kvalitetni pribor za vino. Ovaj set sadrži prsten koji sprečava curenje, otvarač za vinsku bocu, rezač folije na boci, ljevak za sipanje kao i vakum čep. Jednostavan je za čuvanje, održavanje, a ujedno i savršen, elegantan poklon za sve ljubitelje vina.

Birane čokoladne slastice, Livanjski sirevi i lješnjaci čine ovu kombinaciju neodoljivom.

 

Ljubav je u zraku i u Hedonism.ba!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon košara Terra”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)