Rum Bacardí Diez Gran Reserva 10YO 0,7L

85 KM

Bacardi Gran Reserva 10 Year Old Premium je vrhunski tamni rum iz Bacardi Limited, poznate karipske destilerije ruma.

Dodaj u košaricu
Rum Bacardí Diez Gran Reserva 10YO 0,7L
85 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Bacardi Gran Reserva 10 Year Old Premium je vrhunski tamni rum iz Bacardi Limited, poznate karipske destilerije ruma. Ovaj rum ističe se svojom kvalitetom i produljenim razdobljem sazrijevanja. Aroma ovog ruma je složena i bogata. Otkrit ćete note sušenog voća poput šljiva i suhih marelica, praćene nijansama vanilije, hrasta i začina.

Puerto Rico- Gran Reserva Diez odležava punih 10 godina pod karipskim suncem. Filtrirano samo prije odležavanja, sa svijetlim notama koštunjavog voća, banane i kruške, uravnoteženo karameliziranom vanilijom i hrastovinom. Uživajte ga čistog ili na ledu.

Miris obično ima i tragove karamela, čokolade i kave, stvarajući dubinu i složenost. Bacardi Gran Reserva 10 Year Old Premium je luksuzni izbor za ljubitelje ruma i uživanje u njemu je prava poslastica.

Bacardi 10 Años Gran Reserva Diez Extra Rare Gold Rum je mješavina koja sazrijeva oko 10 godina u bačvama od američkog bijelog hrasta. Posebnost ovog ruma je da se prije punjenja u boce filtrira kroz drveni ugljen. Filtracija daje rumu dugu i prije svega meku završnicu.

Odležao desetljeće pod karipskim suncem, Bacardi Diez Gran Reserva je bogati, voćni rum s notama breskve, šljive, prezrele banane, kruške i karamelizirane vanilije.

 

Alkohol: 40%

Podrijetlo: Kuba

Okus: Voćni, vanilija, hrast.. Završetak je dug i gladak.

Brand

Bacardí

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rum Bacardí Diez Gran Reserva 10YO 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)