Vinjak Calix Obiteljski podrum Pehar 0,7L

239 KM

Premium brandy/vinjak „Calix, latinski izraz za pehar, zlatom optočeno, dostojno je ime za ovo vrhunsko piće.

Dodaj u košaricu
Vinjak Calix Obiteljski podrum Pehar 0,7L
239 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Premium brandy/vinjak „Calix“ se proizvodi destilacijom mladog vina dobivenog od sorte Žilavka.

Uz dodir tradicionalne obiteljske recepture, destilat odležava u visoko kvalitetnim hrastovim bačvama pomno i pažljivo njegovan najmanje 5 godina.

Calix se pije kao digestiv, a preporuka je poslužiti ga na sobnoj temperaturi, čime se na najbolji način otkriva sklad voćnih, cvjetnih i začinskih aroma. Može se poslužiti i zagrijan, rashlađen te kao dodatak raznim koktelima.

U vinorodnom kraju Brotnjo nalazimo prezime „Pehar“ (lat. Calix), izvedeno od riječi „peharnik“, dužnosti osobe koja se u srednjem vijeku brinula o opskrbi dvorova vinom.

Godine upornog obiteljskog truda obitelji Pehar u spravljanju alkoholnih pića na jedinstven način, koristeći isključivo prirodne, domaće sastojke, rezultirale su proizvodima koji u sebi nose svu snagu Hercegovine.

Premium brandy/vinjak „Calix, latinski izraz za pehar, zlatom optočeno, dostojno je ime za ovo vrhunsko piće.

Tehnikom oro colato naglašen je naziv pića u bakreno-zlatnoj boji. Kako se boca prazni, tako se otkrivaju siluete oca i sina s unutrašnje strane boce/etikete. Kao posveta i svojevrsno priznanje za sav trud i rad unesen u vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Na tržištu BiH, samo na Hedonism.ba, predstavljamo ekskluzivnu ponudu proizvoda koji su dostupni u zaista ograničenim količinama.

Ovo su jedinstveni artikli koji se ne mogu pronaći nigdje drugdje, a njihova kombinacija inovativnog dizajna i luksuznog pakiranja čini ih savršenim poklonom za svaku priliku.

Proizvodi su kreirani prema originalnoj recepturi, koristeći potpuno prirodne metode proizvodnje, što dodatno doprinosi njihovoj ekskluzivnosti i vrhunskom kvalitetu.

Njihova jedinstvenost leži i u dizajnu etiketa koje su prava umjetnost, koja je nešto neviđeno i jedinstveno na našem tržištu.

Ne propustite priliku da osjetite luksuz i kvalitetu proizvoda koji su rezultat dugogodišnje tradicije i inovacije.

 

Limitirano izdanje!

 

“Bez kompromisa! Stojimo iza svojih proizvoda i garantiramo kvalitetu: svojim imenom, likom i djelom! ” Obiteljski podrum Pehar

Brand

Obiteljski podrum Pehar

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vinjak Calix Obiteljski podrum Pehar 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)