Rum Brugal Añejo 0,7L

31 KM

Rum Brugal Añejo 0,7L 31 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Rum Brugal Anejo je pažljivo sazrijevao u periodu od dvije do pet godina u posebno odabranim američkim hrastovim bačvama. Dobiveni rezultat je glatko piće, ali intenzivnog i uravnoteženog okusa. Za razliku od drugih rumova, Anejo je čisto, suvo i nepogrešivo zrelo piće. Ima tonove svijetlo žute boje i miris drveta i čokolade. Pri prvom gutljaju osjećaju se teksture maslaca i karamele.

Neka vas cijena ne obeshrabri: ovo piće donosi svu kvalitetu koju biste mogli zatražiti u rumu. Brugal je robna marka koja se nalazi u Dominikanskoj Republici. Odatle zadivljuje ljubitelje ruma diljem svijeta najboljim kreacijama po umjerenim cijenama.

U kombinaciji s izvanrednom osnovom od melase, nastaje piće koje doslovno izlučuje najfinije arome. Nos karakteriziraju note smeđeg šećera, drveta, banane, zrna kakaovca i začina za pečenje. Nepce ima pravu eksploziju okusa: sklad sušenog voća, dima, orašastih plodova, cimeta, smeđeg šećera, banana, papaje, kože i duhana dovest će vas u stanje potpunog zadovoljstva.

 

 

 

Okus: Glatko piće, ali intenzivnog i uravnoteženog okusa. Pri prvom gutljaju osjećaju se teksture maslaca i karamele. Nepce ima pravu eksploziju okusa, sklad sušenog voća, dima, orašastih plodova, smeđeg šećera i duhana dovest će vas u stanje potpunog zadovoljstva.

Miris: Drveta i čokolade.

Zemlja porijekla: Dominikansa Republika

Udio alkohola: 38%

Boja: Jantarna.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rum Brugal Añejo 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)