Konjak Tesseron Cognac Lot N°90 XO Ovation Cognac 0,7L

199 KM

Tesseron Lot N° 90 Ovation XO konjak svoju svježinu i čistoću duguje živosti Tesseronovih eaux-de-vies.

Dodaj u košaricu
Konjak Tesseron Cognac Lot N°90 XO Ovation Cognac 0,7L
199 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Tesseron Lot N° 90 Ovation XO konjak svoju svježinu i čistoću duguje živosti Tesseronovih eaux-de-vies. Pokazuje posebno atraktivnu kombinaciju snage i kompleksnosti, koju nekoliko kockica leda savršeno ističe – prvi susret s izvrsnim konjakom. Napravljen od najfinijih terroira u konjaku – Grande Champagne, Petite Champagne i Fins Bois – jedinstveni karakter Lota 90 dolazi od dugog odležavanja u hrastovim bačvama, što dodaje bogatstvo i kompleksnost. Ovaj konjak je atraktivne zlatne boje.

Tesseron Cognac Lot N° 90 XO Ovation je živahna i svježa ponuda koja pokazuje posebno ugodnu kombinaciju snage i kompleksnosti – odražavajući visokokvalitetne eaux de-vie koje je Tesseron odabrao za ovu mješavinu. Proizvedeno od grožđa Ugni Blanc odabranog iz sorti Grande Champagne, Petite Champagne i Fins Bois crus, eaux-de-vie zatim odležava najmanje 10 godina prije nego što bude spremno za punjenje u boce. Zahvaljujući dugom procesu sazrijevanja eaux-de-vie dobiva tako jedinstven karakter – jer vrijeme provedeno u bačvama od stare francuske hrastovine dodaje bogatstvo i složenost iskustvu kušanja.

“Mirisi su više slatki, s crème bruléeom i malo prženog drveta – dobra je struktura nepca. Ima ugodnu gorčinu koja daje strukturu, nešto suhog voća i nešto slađi završetak.” Andreas Larsson (Najbolji sommelier na svijetu – 2007.)

S godinama znanja i stručnosti iza sebe, obitelj Tesseron proizvodi i vino i konjak. Specijalizirana za njegu dobro odležanih konjaka, marka je poznata po svojoj kvalitetnoj ponudi koja spaja izvrsne eaux-de-vie iz najekskluzivnijih naziva regije Cognac.

Prezentacija boce
Smješten u suvremenom dekanteru koji pokazuje hrabru zlatnu boju eaux-de-vie koju promatra, prezentacija ove ponude nedvojbeno će se isticati u kolekciji. Kontrastni crveni detalji na etiketi i grlu boce još više naglašavaju boju konjaka, dok odgovarajuća tamno narančasta i crvena poklon kutija sa zlatnom tipografijom dodaje profinjeni završni dodir ionako raskošnom izlogu.

Kako uživati
U XO tako izvanredne kvalitete treba uživati ​​samostalno – na sobnoj temperaturi. Ispijanje ovog čistog konjaka omogućit će njegovim uzvišenim notama okusa da zavode osjetila gutljaj za gutljajem. Podignite iskustvo kušanja na viši stupanj dodavanjem nekoliko kockica leda na dno čaše ili uparivanjem s finom cigarom. Kako bi se arome ravnomjerno rasporedile, kuća Tesseron preporučuje posluživanje Lot N° 90 XO Ovation u tulip čaši ili kada se pije na ledu– iz koktel čaše.

OdležavanjeViše od deset godina u bačvama od hrastovine Limousin

 

 

Okus: Okus je čvrst, fokusiran i moćan, odražavajući arome koje nosi nos – tipičan, mlad, kvalitetan konjak.

Miris: Na nosu, vrlo svježe note kruške i dunje u napadu, ustupaju mjesto zeljastim elementima, suhom voću i orašastim plodovima, svježim, s intrigantnim notama badema.

Zemlja porijekla: Francuska

Udio alkohola: 40 %

Boja: Zlatne boje.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Brand

Tesseron Cognac

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Konjak Tesseron Cognac Lot N°90 XO Ovation Cognac 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)