📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

Hedonism

Budite u toku: Što vas čeka u Novoj godini na Hedonism.ba?

Baš kao i vi, tako i mi u Hedonism.ba s nestrpljenjem iščekujemo otkrivanje onoga što nova godina donosi.

Za sve one koji cijene fine kapljice i gurmanske poslastice, obećavamo da ćemo nastaviti s našom misijom donošenja hedonističkih doživljaja u domove širom Bosne i Hercegovine. Nastavit ćemo odabirati najfinija vina, likere i delikatese s ljubavlju i strašću, ispisujući priče koje ćete otkrivati uz svaki gutljaj i zalogaj.

Mnogi se pitaju što nas čeka u Novoj godini. Dok neke planove s veseljem otkrivamo, ostale čuvamo kao iznenađenje. Međutim, jedno je sigurno – nastavit ćemo birati samo najbolje za naše kupce. U tome nas vodi naša filozofija, koja nije usmjerena samo na prodaju proizvoda, već na stvaranje posebnih trenutaka i doživljaja za svakog pojedinačnog kupca.

Prvi u nizu noviteta koji slijede u novoj godini je proširenje našeg asortimana. U potrazi za najboljim što svijet pića i delikatesa može ponuditi, uvodimo nove brendove i proizvode. Kao ekskluzivni uvoznik i distributer najprestižnijih svjetskih marki, nastavit ćemo s trendom donošenja novih okusa i doživljaja na tržište Bosne i Hercegovine.

Osim toga, nastavit ćemo s pružanjem izvanredne usluge našim kupcima, sa fokusom na personalizirano iskustvo. Naše ručno pakirane darove ćemo podići na još višu razinu, nudeći nove mogućnosti personalizacije za još jedinstvenije doživljaje darivanja. Više nego ikad, vaša će želja biti naša zapovijed.

Također, planiramo uvesti novu uslugu koja će dodatno obogatiti vaše hedonističko iskustvo – program kušanja vina. Kroz ovu uslugu, naši kupci će imati priliku otkriti nova vina, proširiti svoje horizonte i naučiti nešto novo o svijetu vina.

Za kraj, ali svakako ne manje važno, nastavit ćemo s našim nastojanjima na očuvanju okoliša. Sve naše kutije za pakiranje su napravljene od recikliranog papira, a taj trend ćemo nastaviti i proširiti na ostale aspekte poslovanja.

Na kraju, ne bismo bili ovdje bez vas, naših vjernih kupaca. Zato vam želimo zahvaliti za vašu podršku i povjerenje koje nam dajete. Uzbuđeni smo što ćemo biti dio vaših posebnih trenutaka i u godini koja dolazi.

Nova godina donosi novo uzbuđenje, nove mogućnosti i nove doživljaje. U Hedonism.ba, radujemo se što ćemo biti tu da vam pružimo sve što srce (i nepce) poželi. Do tada, neka blagdanska čarolija bude s vama, a mi vam obećavamo da ćemo biti tu da vam donesemo najbolje u Novoj godini!

Donošenje takvog doživljaja u domove širom Bosne i Hercegovine nije samo naš posao, već je to naša strast. Svaki zalogaj, svaki gutljaj, svaki smijeh i svaki trenutak uživanja koje pružamo, čini nas ponosnima.

Pristupite modernom svijetu hedonizma! Osjećajte snažan utjecaj koji naša pažljivo odabrana vina, delikatesi i pokloni imaju na vaše raspoloženje i dobrobit. Ne dopustite da prolaze trenuci, učinite nešto za sebe odmah sada!

Kliknite na gumb ‘Naruči sada’ i postanite sastavni dio našeg svijeta. Doživite čaroliju, uzbudljive novosti i jedinstvene trenutke koje vam može pružiti samo Hedonism.ba. Ne čekajte ni trenutka duže, započnite novu godinu s hedonizmom!

 

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 KM

Garancija zadovoljstva

Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

Vrhunski kvalitet

Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

100% Sigurna kupovina

Osigurana sigurna i diskretna narudžba