📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

Otkrijte zašto su vina Podrumi Andrija postala zvijezda Sabatine 2023 – Nećete vjerovati broju osvojenih nagrada!

U srcu Hercegovine, gdje sunce obilato ljubi zemlju, ispisuje se priča o predanosti i tradiciji. To je priča o Podrumi Andrija, svjetioniku bosanskohercegovačke vinarske baštine. Njihov nedavni veličanstveni uspjeh na prestižnom natjecanju vina Sabatina 2023 nije samo pobjeda za vinariju, već ponosan trenutak za industriju vina Bosne i Hercegovine.

Nasljeđe Očuvano na Sabatina 2023

Sabatina, održana u slikovitom Dubrovniku više je od natjecanja; to je slavlje vinogradarske izvrsnosti. Na 33. Sabatini, Podrumi Andrija su zasjali među kolegama, osvojivši sedam nagrada u kategorijama jakih alkoholnih pića i buteljiranih vina. Ovo priznanje svjedoči o njihovoj neprekidnoj potrazi za kvalitetom i izvrsnošću.

Sabatina 2023, 33. Međunarodni susret vinogradara i vinara, svečano je otvorena u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije i Hrvatske udruge vinarskih gradova. Ovaj događaj, održan u dubrovačkom hotelu Valamar Lacroma, predstavlja više od običnog natjecanja; to je kulturni i profesionalni skup koji slavi kulturu vina i vinogradarstva.

Ovogodišnji skup okupio je šestotinjak vinara i vinogradara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, što potvrđuje njezinu međunarodnu važnost. U natjecanju je sudjelovalo 411 uzoraka različitih vina i jakih pića, što odražava raznolikost i bogatstvo regionalne vinske scene.

Ovo natjecanje ne samo da ističe kvalitetu vina, već i promiče kulturu vinarstva, podupire međunarodnu suradnju i razmjenu iskustava među profesionalcima u industriji, te potvrđuje Sabatinu kao jedan od ključnih događaja u vinskom kalendaru regije.

Stupovi Podrumi Andrija

U srži etosa Podrumi Andrija leži duboko ukorijenjena obiteljska tradicija koja seže unazad do 1883. godine. Ćorići, s neumornom predanošću, pretvorili su ovu vinariju u moderno čudo ne gubeći bit tradicionalnog vinarenja. Kroz posvećenost autohtonim sortama poput Žilavke i Blatine, stvorili su vina koja nisu samo okus Hercegovine već gutljaj njene duše.

 


 

Vina koja pričaju priču

Svaka boca iz Podrumi Andrija pripovijeda o bogatoj baštini. Blatina “Andrija” Selekcija, rubin-crveno blago, odzvanja elegancijom i mekoćom podsjećajući na hercegovačke pejzaže. Žilavka “Andrija”, s harmoničnim i svježim okusom, odražava čistoću zraka i vode regije. Vinjak “Andrija” VS, odležan do savršenstva, je odavanje počasti vremenskom duhu Bosne i Hercegovine.

Zdravica za Bosanskohercegovački ponos

Zdravica Podrumi Andrije na Sabatini nije samo o osvajanju nagrada; to je svjedočanstvo izvrsnosti BiH vina na međunarodnoj sceni. Njihove impresivne nagrade uključuju:

VINJAK VS ANDRIJA: Postali su šampioni kvalitete jakih alkoholnih pića s ovim proizvodom.

Travarica: Osvojila je zlatnu medalju za kvalitetu, potvrđujući iznimnu vještinu i inovativnost u proizvodnji tradicionalnih pića.

– U kategoriji buteljiranih vina, Podrumi Andrija su pokupili čak pet nagrada, uključujući:

  Reserve Andrija 2016: Ovo vino je proglašeno šampionom crnih suhih i polusuhih vina.

  Vranac selekcija Andrija 2020 i Žilavka selekcija Andrija 2021: Oba vina su osvojila zlatne medalje za kvalitetu.

  Blatina selekcija Andrija 2018 i 2020: Oba vina su donijela srebrne medalje za kvalitetu proizvoda, čime su potvrdili ugled Podrumi Andrija kao vrsnih proizvođača vina.

Ove nagrade su više od priznanja; one su odraz strasti, posvećenosti i umijeća koje Podrumi Andrija ulažu u svaku kapljicu vina. Svaki uspjeh na Sabatini je korak prema jačanju identiteta i ponosa Bosne i Hercegovine u svijetu vina.

Slavimo Nasljeđe i Kvalitetu

Podrumi Andrija nisu samo vinarija, već su nosioci tradicije i kvalitete bosanskohercegovačkih vina. Njihova postignuća na Sabatini 2023 su značajna ne samo za njih, već i za cijelu Bosnu i Hercegovinu, dokazujći da naša zemlja proizvodi vina koja zaslužuju globalno priznanje. Uzdižimo našu zemlju kroz naše jedinstvene okuse, i neka svaka čaša vina bude podsjetnik na naše bogato nasljeđe i neumorni duh.

Pozivamo vas da istražite širok raspon jesenskih delicija koje nudi Hedonism.ba, gdje svaki gutljaj i zalogaj oslikava bogatstvo jeseni. Pritisnite naruči sada i dopustite da vas odvedemo na putovanje kroz jesenske okuse koji vas čekaju, a svaki gutljaj Podrumi Andrija vina bit će podsjetnik na bogatstvo koje nam naša zemlja ponosno predstavlja.

Zdravica za naše nasljeđe i kvalitetu – Podrumi Andrija i Hedonism.ba

Uz svaku kap jesenske kiše koja nježno pada na plodove Hercegovine, sa svakom svjetlosnom zrakom koja probija kroz lišće, osjećamo duh zemlje, tradiciju i strast koja se pretače u izvanrednu vinarsku umjetnost – umjetnost koja je sada prepoznata i slavljena. Slavimo trijumf, slavimo Hercegovinu, slavimo Bosnu i Hercegovinu – kroz vrhunska pića, kroz vina Podrumi Andrija, kroz Hedonism.ba.

 

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 KM

Garancija zadovoljstva

Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

Vrhunski kvalitet

Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

100% Sigurna kupovina

Osigurana sigurna i diskretna narudžba