📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

Otkrivamo: jednostavni koraci do proljetnog piknika koji ostavlja bez daha!

Jeste li ikada osjetili uzbuđenje koje vas preplavi kada zamislite savršen proljetni dan u prirodi, gdje svaki dah miriše na obnovu, a svaki trenutak sa najdražima predstavlja novu priliku za stvaranje uspomena? Ako je tako, dozvolite nam da vas odvedemo na piknik kakav zaslužujete, piknik gdje iz svake košare vire čari života koje samo čekaju da budu otkrivene.

Proljeće je vrijeme kada se priroda budi, a sa njom i naša želja za bijegom iz grada, daleko od svakodnevne vreve. Prikazujem vam sliku idealnog dana, gdje sunce grije vaše lice, a lagani povjetarac šapuće priče o dalekim zemljama. Na ovakav dan, piknik nije samo obrok; to je ceremonija, simfonija okusa i mirisa.

Prije svega, odaberite lokaciju koja oduzima dah. Možda je to zeleni vrh brda u blizini ili skriveni kutak parka gdje svjetlost prolazi kroz lišće stvarajući igru svjetla i sjene. Svako mjesto ima svoju priču, a prava lokacija čini svaki zalogaj ukusnijim.

Kada je riječ o hrani, ključ je u jednostavnosti koja zadovoljava palate. Sendviči sa bogatim i raznovrsnim punjenjima, hrskave salate koje šuškaju pod vilicom, sezonsko voće koje prska sokom pri svakom ugrizu. Ali, što bi piknik bio bez prave vinske pratnje? Naša pažljivo odabrana kolekcija vina nije samo piće, to su kapljice koje pričaju priče o vinogradima i vinarima koji su ih stvorili.

Rose vino – Savršen partner za piknik

Proljeće je doba preporoda, doba nježnih boja i romantike. A što je romantičnije od čaše rose vina? Njegova lagana i osvježavajuća aroma savršeno se uklapa u proljetnu atmosferu.

Evo nekoliko rose vina koja će oplemeniti vaš piknik:

 • 1. KNEBU Rosé 2022., 0,75L:

  • KNEBU Rosé 2022. je vino napravljeno od sorte grožđa Pinot Noir. Ima svijetlo ružičastu boju i izražene arome jagoda i malina. Lagano je i osvježavajuće, s uravnoteženom kiselošću.
  • Savršeno za: Salate, lagana jela i piknike.
  • Vinarija: KNEBU vinarija se nalazi u Tomislavgradu, Bosna i Hercegovina.
  • Više informacija: https://hedonism.ba/proizvod/knebu-rose-2022-075l/

  2. Chateau Kamnik Sexy Rose 0,75L:

  • Opis: Chateau Kamnik Sexy Rose je vino napravljeno od sorte grožđa Pinot Noir. Ima tamnu ružičastu boju i izražene arome crvenog voća i začina. Puno je i kompleksno, s dugim završetkom.
  • Savršeno za: Aperitiv, lagane voćne salate.
  • Više informacija: https://hedonism.ba/proizvod/chateau-kamnik-sexy-rose-075l/

  3. Emporia Rose Saumon:

  • Opis: Emporia Rose Saumon je suho rose vino napravljeno od mješavine sorti grožđa. Ima svijetlo ružičastu boju i izražene arome citrusa i melona. Lagano je i osvježavajuće, s mineralnom notom.
  • Savršeno za: Morski plodovi, riba i salate.
  • Vinarija: Carski Vinogradi Mostar.
  • Regija: Hercegovina.
  • Više informacija: https://hedonism.ba/proizvod/emporia-rose-saumon-07l/

Uz čašu rose vina, ugodnu atmosferu i Hedonismovu navlaku za hlađenje boca, vaš piknik će postati nezaboravno iskustvo.

Tu dolazimo do nezamjenjivog dijela vašeg pikničkog pribora – navlake za hlađenje boca. Nije riječ samo o praktičnom dodatku; ovo je čuvar vašeg vina, osiguravajući da svaka kap ostane savršeno ohlađena, kao da je izravno iz vinoteke. U trenucima kad se smijeh miješa s melodijama koje svira vaš zvučnik, a igre razvijaju bliskost, navlaka za hlađenje boca čuva vaše vino spretno i eleganto.

Život je prekratak za loše vino i topla pića.

Zato, ne propustite ovu priliku. Nabavite našu navlaku za hlađenje vina i uživajte u savršenom pikniku.

Neka vas proljetno sunce grije, a osvježavajuće vino hladi. Vaš piknik može biti umjetničko djelo, a sa Hedonism.ba, svaki trenutak je majstorski potez. Naručite sada i prepustite se životu punom užitaka i rafiniranosti koji zaslužujete. Vaš piknik, vaša pravila, vaš nezaboravni dan.

Život je prekratak da bi se propustio ovaj ples u suncu, zato pritisnite naruči sada.

 

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 KM

Garancija zadovoljstva

Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

Vrhunski kvalitet

Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

100% Sigurna kupovina

Osigurana sigurna i diskretna narudžba