CECI 1938 Decanta 0,75L

29 KM

CECI 1938 Decanta 0,75L 29 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

La Cantine Ceci datira iz 1938. godine kada su sinovi Otella Cecija, konobara iz Bassa Parmensea, u regiji Reggio Emilia, rodnom mjestu lambruska, svojim kupcima prodavali izvrsno vino od grožđa koje je kupovao od farmera u regiji. zona. Njegovi sinovi, Bruno i Giovanni, odlučili su zatvoriti obiteljski restoran i u potpunosti se posvetiti vinskom svijetu, usrećivši oca i javnost. Trenutno je Cantine Ceci pod vodstvom Otellovih unuka i oduševljava svijet svojim proizvodima. Danas vam gotovo 400 najboljih vinogradara u okolici nudi svoju najbolju berbu. Zbog intenzivnog istraživanja inovacija, Cantina Ceci postala je talijanski tržišni lider u stvaranju najviše razine kvalitete i pakiranja.

Specijalizirajući se za proizvodnju izvrsnog Lambrusci Cantine Ceci stvorio je ovo mirno crno vino miješanjem omiljenog Lambrusca s međunarodnim cabernetom stvarajući jedinstveno i neponovljivo vino. Ime Decanta je za jedinstveni oblik boce. Nakon što se otčepi i leži, prirodno će se dekantirati vino bez potrebe dekantiranja. Iako će boca sigurno potaknuti znatiželju i zanimanje, vino govori samo za sebe.

Složena, obavijajuća aroma vina ispunjena je nijansama bobičastog voća (jagode, maline, kupine) i prekrasnim notama ljubičice.

Intenzivan, mekan, zaobljen, bogat notama zrelih crvenih bobica, okus vina pokazuje izvrsnu ravnotežu između ugodne svježine i agresivnih tanina.

Decanta je neposredan doživljaj ljepote, neočekivanog, perspektive koja vino postavlja iz novog kuta. Ovaj nas prijedlog zaokuplja i, mijenjajući maštu boce vina, stavlja njezin sadržaj unutar posebnog nagiba: 68,2 stupnja, oblika koji imitira dekanter. Unutra se nalazi Barbera dell’Emilia, vino s karakterom, elegantno i kompleksno. Rijetka duša u dragocjenom tijelu.

Mirno crno vino zatvoreno u bocu koja je ujedno i dekanter, te osigurava savršenu oksigenaciju ovoj Barberi dell’Emilia. Mekan, ali složen, strukturiran i postojan, idealan je suputnik za slana jela i tradicionalna mesa.

Ovo vino osvojilo je brojne nagrade na natjecanjima.

 

 

 

Naziv: Ceci Decanta

Kategorija: Vrhunsko crveno vino

Sastav: Lambrusco, Cabernet

Udio alkohola: 12,5 %

Boja: Rubin boje.

Okus: Intenzivan, mekan, zaobljen, bogat notama zrelih crvenih bobica, okus vina pokazuje izvrsnu ravnotežu između ugodne svježine i agresivnih tanina.

 

 

Gastro preporuka

Vino ee savršeno spaja s parmezanom, brojnim jelima talijanske i internacionalne kuhinje, parmskom šunkom, suhim kobasicama, tjesteninom… Pije se na temperaturi od 14-18 °C.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CECI 1938 Decanta 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)