Chateau Kamnik Syrah Ten Barrels 0,75L

47 KM

Kategorije: ,

Makedonska vinarija Chateau Kamnik jedan je od najzanimljivijih i najuspešnijih vinskih fenomena na Balkanu, kao i sami vinogradi koji se nalaze na izvanrednoj lokaciji u Skopskom vinskom regionu, u Vardarskoj dolini, na samom istočnom prilazu grada Skoplja. Unikatnost lokacije omogućuje fantastične mikroklimatske preduvjete za uzgajanje visokokvalitetnih grozdova, koji su njegovani punim srcem i pažnjom od posvećenog i predanog tima.

Vinarija Chateau Kamnik, zapravo je rudnik najvrednijih vinskih odlikovanja sa svih značajnih svjetskih natjecanja i vjerojatno spada među najblistavije dijamante vinskog turizma na Balkanu uz godišnju proizvodnju od 150.000 litara vina.

Vino je rubin-crvene boje, kompleksne arome bobičastog voća i čokolade sa začinskim notama. Puno, elegantno, ekstraktno vino.

Složenost ovoga vina dolazi od 12 mjeseci starenja u novim američkim i francuskim hrastovim bačvama koje omogućavaju dobivanje diskretno-pikantne tonove djeteline, dopunjene aromama crne čokolade, vanilije i sladića. Dobrog elegantnog okusa i mirisa, sa odličnom strukturom, mekih baršunastih tanina i lijepo uklopljenih hrastovih aroma sa dugim završetkom.

 

 

Naziv: Kamnik Syrah Ten Barrels

Kategorija: Suho crveno vrhunsko vino.

Sastav: Syrah

Boja: Rubin tamna boja.

Okus: Dopadljivih aroma.

Alkohol: 14%

 

 

Gastro preporuka

Preporučamo uz razna mesna jela, divljač, pikantni umaci.. Pije se na temperaturi od 16-18 °C.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Chateau Kamnik Syrah Ten Barrels 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.