Chateau Kamnik Winemaker’s Selection 0,75L

24 KM

Chateau Kamnik Winemaker's Selection 0,75L 24 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Makedonska vinarija Chateau Kamnik jedan je od najzanimljivijih i najuspešnijih vinskih fenomena na Balkanu, kao i sami vinogradi koji se nalaze na izvanrednoj lokaciji u Skopskom vinskom regionu, u Vardarskoj dolini, na samom istočnom prilazu grada Skoplja. Unikatnost lokacije omogućuje fantastične mikroklimatske preduvjete za uzgajanje visokokvalitetnih grozdova, koji su njegovani punim srcem i pažnjom od posvećenog i predanog tima.

Vinarija Chateau Kamnik, zapravo je rudnik najvrednijih vinskih odlikovanja sa svih značajnih svjetskih natjecanja i vjerojatno spada među najblistavije dijamante vinskog turizma na Balkanu uz godišnju proizvodnju od 150.000 litara vina.

Crveno suho vino proizvedeno kao mješavina pažljivo odabranog grožđa istaknutih sorti: Vranac (40%), Merlot (40%) i Carménère (20%). Vino se odlikuje rubin crvenom bojom. Aroma je složena. Dominantni voćni i začinski karakter otkriva zrele višnje upotpunjene suptilnim notama vanilije. Okus je punog tijela, baršunaste strukture i podatnih tanina koji omogućuju dugotrajan okus i mogućnost odležavanja u boci nekoliko godina.

 

 

Naziv: Kamnik Winemaker’s Selection

Kategorija: Suho crveno vrhunsko vino.

Sastav: Vranac 40%, Merlot 40%, Carménère 20%

Boja: Rubin tamna boja.

Okus: Okus je punog tijela, baršunaste strukture i podatnih tanina koji omogućuju dugotrajan okus.

Alkohol: 14%

 

 

Gastro preporuka

Preporučamo s biranim jakim sirevima, talijanskim kobasicama i raznim mesnim specijalitetima. Pije se na temperaturi od 14-16 °C.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Chateau Kamnik Winemaker’s Selection 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)