Festigia Cabernet Sauvignon 0,75L

21 KM

Festigia Cabernet Sauvignon 0,75L 21 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

Na mjestu gdje se alpska i mediteranska klima susreću u suglasju dom je istarske malvazije, one koja se može pronaći i s druge strane granice, u Italiji. I ovdje, na najsjevernijem jadranskom poluotoku, Vina Laguna Festigia predstavlja vrhunac te najznačajnije istarske sorte.

Duboka tamna rubinsko-crvena boja, kompleksne voćne arome na crni ribiz, šljivu, začinske note papra i vanilije. U ustima se jasno otvara zrelost sa čvrstom i srednje jakom strukturom, zrelim slatkim taninima, po ispijanju u ustima ostaje dugotrajan okus.

Vina Laguna dokazuju da velike vinske korporacije mogu proizvoditi vrhunska vina i podići proizvodnju na višu razinu. Njihova vina često osvajaju nagrade i široko su priznata od strane istinskih zaljubljenika u vina.

 

 

Naziv: Vina Laguna Festigia Cabernet Sauvignon

Kategorija: Crveno suho vino

Sortni sastav: Cabernet Sauvignon

Podrijetlo: Položaj Vižinada, brežuljkasti teren nadmorske visine 140 – 180 m, položaj s ekspozicijom S, SZ i SI. Tlo je tipična istarska „bijela zemlja“ na flišu, duboko, ocjedito i svježe, izrazito mineralno uz prirodno ograničenu plodnost. Izniman položaj za malvaziju na kojem dozrijeva pokazujući sve značajke najboljih malvazija: finu sortnu aromatičnost, svježinu, mineralnost i eleganciju

Udio alkohola: 13,5 %

Boja: Tamna rubin boja.

Okus: Jasno se otvara zrelost sa čvrstom i srednje jakom strukturom, zrelim slatkim taninima, po ispijanju u ustima ostaje dugotrajan okus.

 

Gastro preporuka

Uživati na 18 – 20 °C uz hladne nareske, mesna predjela s umacima, razna pečenja, zrele sireve.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Festigia Cabernet Sauvignon 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)