Galerija Merlot Vukoje 0,75L

20 KM

Galerija Merlot Vukoje 0,75L 20 KM

Otključajte Ekskluzivne Pogodnosti uz Vašu Kupnju Danas!

  • 🚚 Uživajte u Besplatnoj Luksuznoj Dostavi za narudžbe iznad 100 KM! Prepustite se najfinijem iskustvu kupovine bez dodatnih troškova.
  • 🛡️ Kupujte s Povjerenjem: Naša Garancija Zadovoljstva osigurava bezbrižan proces povrata. Vaša sreća je naš najvažniji prioritet!
  • 🕔 Slanje isti dan za Narudžbe do 14h! Cijenimo vaše vrijeme – primite svoje proizvode brzo i sigurno, uz najveću diskreciju.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Podrumi Vukoje posjeduju 30 hektara vlastitih vinograda na dva lokaliteta na kojima su zasađene autohtone i međunarodne sorte grožđa. Vinarija se oslanja na moderne tehnologije, kontroliranu fermentaciju i tradicionalne metode starenja vina u bačvama od hrasta, i to u podrumima koji se nalaze osam metara ispod zemlje. Proizvodnja vina u Podrumima Vukoje je isključivo fokusirana na kvalitet, što pokazuju brojne nagrade sa domaćih i internacionalnih takmičenja.

Vino je baršunasto rubin boje, nezaboravnog mirisa šumskog voća, zrelih šljiva, koje se postepeno razvija u toplinu marmelade i fantastičnog sklada punoće i svježine okusa, dugog harmoničnog razvoja sa nezaboravnim završetkom. Vinifikacija je klasična, vrenje se odvija u dodiru sa pokožicama bobica (maceracija) 15 dana u vinifikatorima na kontrolisanoj temperaturi od 22 – 24⁰C. Razvoj u boci pri dobrim godinama fino napreduje i do 20 godina.

 

Naziv: GALERIJA MERLOT VUKOJE

Kategorija: Vrhunsko suho crno vino

Sortni sastav: Merlot 100%

Podrijetlo: Vinogradi Zasad polje, BiH

Dozrijevanje: 8 mjeseci u hrastovim bačvama.

Udio alkohola: 13 %

Boja: Rubin boje.

Okus: Fantastičnog sklada punoće i svježine okusa.

 

Gastro preporuka

Preporučamo uz teletinu, crveno meso, crvene soseve sa višnjom i borovnicom, uz srnetinu, punjenu piletinu i puretinu, roštilj, zrele sireve i dr.
Pije se na temperaturi od 16 do 18 °C.

 

 

Pakiranje sadrži 6 boca.

Brand

Podrumi Vukoje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Galerija Merlot Vukoje 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)