Gin Bathtub, Professor Cornelius Ampleforth’s 0,7L

81 KM

Gin Bathtub, Professor Cornelius Ampleforth's 0,7L 81 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Bathtub je nagrađivani i izvanredni gin, koji proizvodi zagonetni profesor Cornelius Ampleforth. Izrađen tradicionalnom hladnom metodom Compounding (ili drugim riječima – infuzijom). Osnovica ovog gina je najviša kvaliteta i destiliran je bakrenim kotlom i tradicionalnim postupkom. Prožet sastojcima, uključujući smreku, narančinu koru, korijander, cimet, klinčiće i kardamom.

Ovaj gin se proizvodi u ultra malim serijama, a tijekom cijelog proizvodnog perioda u potpunosti se kontrolira periodičnim uzorkovanjem. Rezultat je izvanredan Bathtub gin, blago obojen, s okusom koji je istodobno odvažan i mirisan.

Bathtub je definitivno uspješan gin i kod amaterskih i kod profesionalnih barmena. Bathtub gin je za kušati u klasičnom koktelu Martini ili ga nanijeti na led da osjetite arome cimeta i klinčića. Zapakirana smeđim papirom, užetom i voskom, prezentacija nas podsjeća na viktorijansku ljekarnu, ljekarnu zagonetnog profesora Corneliusa Amplefortha.

 

 

 

Udio alkohola: 43 %

 

 

 

Gastro preporuka

Gin je savršena osnova za neke od naših omiljenih koktela. Takođe, preporučamo služenje rashlađenog gina sa tonikom, ili sa aromatiziranim tonikom za iskusna nepca.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gin Bathtub, Professor Cornelius Ampleforth’s 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)