Jeruzalem Ormož Sivi pinot 0,75L

12 KM

Kategorija:

Vinarija prelazi u vlasništvo obitelji 2009. g. Povijest se ponavlja kada Vladimir Puklavec kupuje podrume Ormož i Ljutomer s ciljem proizvodnje vina vrhunske kvalitete u jednoj od najboljih vinskih regija svijeta.

“Podrazumijeva se da puno ulažemo u nove tehnologije nastojeći osigurati najbolje uvjete u našoj vinariji. Ipak, u konačnici je stručnost koju sobom donose naši ljudi ta koja našim vinima daje njihovu posebnost.

Od našeg tima u vinogradima, koji još uvijek ručno bere svaki pojedini grozd, do našeg vinara, koji predano izračunava idealno vrijeme berbe, posvećenost detaljima je ta koja određuje jedinstvene osobine naših vina. Svi u p&f vinariji doprinose ukusu, aromama i kvaliteti svake boce.

Naša je vina najbolje opisati kao svježa, voćna i pristupačna svima. Naš je cilj stvoriti vina u kojima može uživati što je moguće više ljudi. U konačnici, ne čuvate dobre stvari samo za sebe, dijelite ih s drugima.”

Omiljena sorta iz porodice pinota, pinot sivi, jako se dobro prilagodio jeruzalemskom podneblju gdje obitava već desetljećima. Srednjeg je tijela s izraženom sortnom aromom koja podsjeća na nektarine, korice limuna, zrelu crvenu jabuku i začinske note papra.

 

 

 

Naziv: Jeruzalem Ormož Sivi pinot

Kategorija: Suho bijelo vino

Sastav: Pinot

Okus: Odlikuje ga aroma nektarine, korice limuna, zrela crvena jabuka i začinske note papra..

Alkohol: 13%

Temperatura serviranja: 10-12°C

Boja: Zelenkasto žute boje.

 

 

 

Gastro preporuka

Služi se uz tjestenine, školjke, svinjetinu i meke sireve. Servirati na temperaturi 10-12°C.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Jeruzalem Ormož Sivi pinot 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.