Pivo Mammut Pilsner 0,33L

50 KM

Pivo Mammut Pilsner 0,33L 50 KM

Otključajte Ekskluzivne Pogodnosti uz Vašu Kupnju Danas!

  • 🚚 Uživajte u Besplatnoj Luksuznoj Dostavi za narudžbe iznad 100 KM! Prepustite se najfinijem iskustvu kupovine bez dodatnih troškova.
  • 🛡️ Kupujte s Povjerenjem: Naša Garancija Zadovoljstva osigurava bezbrižan proces povrata. Vaša sreća je naš najvažniji prioritet!
  • 🕔 Slanje isti dan za Narudžbe do 14h! Cijenimo vaše vrijeme – primite svoje proizvode brzo i sigurno, uz najveću diskreciju.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Centralno mjesto u državi, zauzima NIKŠIĆ, grad koji krije tajnu nastanka CRAFT PIVA.

Njegove kotline, podzemne vode bogate mineralima, rijeke koje svojim brzacima simboliziraju temperament Nikšića odigrale su najvažniju ulogu u samoj proizvodnji Craft-a. “Imali smo tu sreću, ali i privilegiju da vodu kao ključan sastojak piva crpimo iz prirodnih predispozicija. Povijest Nikšića obavezala nas je da ovu ideju koja je oduvijek tinjala oživimo upravo u podrumu hotela Onogošt, odnosno mjestu poznatom kao ex Taverna gdje su Nikšićani ispili prva piva. Danas, ta ideja je postala djelo koje će jednog dana biti muzej pivarstva.”

Craft pivarstvo je zanatska vrsta koja se, za razliku od industrijske, oslanja strogo na kvalitet, a ne na količinu. Zbog toga, craft nije samo pivo već jedinstveni stil života.

Spojem HMELJA, JEČMENOG SLADA, VODE i KVASCA tehnološkim procesom dolazimo do nefiltriranog i nepasteriziranog piva, bogatog vitaminom B i ono što je najvažnije – BEZ KONZERVANSA I ADITIVA. Tržištu nudimo specijalnu ediciju u kojoj smo se poigrali sa okusima i aromama, pa će vaša čula zasigurno uživati u recepturama pomiješanim od najboljih sirovina.
PIVOVARA je kapaciteta tisuću litara po kuvanju, a raspolažu sa 12 fermentora kapaciteta od po dvije tisuće litara, kao i četiri tisućlitarska horizontalna ležna tanka, za dodatno bistrenje i odležavanje piva. Čitav sustav, od mlina pa sve do mašine za automatsko pranje i punjenje KEG bačvi, povezan je na automatski sistem CIP pranja. Time u potpunosti zadovoljavaju i najstrože svjetske standarde higijene procesne opreme.

 

Mammut Pilsner je dokaz da u našoj pivari i klasika može imati unikatnu aromu. Pažljivo birane i kombinirane njemačke sorte hmelja daju ovom Lageru srednje intezivne biljne i cvijetne note, uz blago provlačenje citrusnih tonova. Jednostavno rečeno- pivo koje morate zavoljeti na prvu čašu.

 

Sam brend Mammuta simbolizuje mistiku i snagu koju za vas ponovo oživljavamo, a namijenjen je svim ljubiteljima piva od 18 do 99 godina.

 

 

 

ZNAČAJKE:

-5,0% alkohola,

– Boja 6.0 EBC

-Okus: Pažljivo birane i kombinirane njemačke sorte hmelja daju ovom Lageru srednje intezivne biljne i cvijetne note, uz blago provlačenje citrusnih tonova.

-Pažljivo birane i kombinirane njemačke sorte hmelja,

-CG,

-Pivo.

 

 

Pakiranje od 24 komada.

Brand

Mammut

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pivo Mammut Pilsner 0,33L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)