Pivo Sanpellegrino Ginger Beer 0,2L x24 komada

37 KM

Kategorija:

Sanpellegrino Ginger Beer je elegantno pivo od đumbira s nježnim notama začina. Pravi ekstrakt đumbira daje ovom đumbirskom pivu presudnu aromu i okus đumbira. Glatko i začinjeno s primjesom gorkog i slatkog, ostavlja citrusnu svježinu i dugotrajnu toplinu đumbira. Ovo je klasično pivo od đumbira koje je savršeno kao osvježavajuće piće samo po sebi i za sve vaše koktele i miješana pića. SANPELLEGRINO oduševljava svijet autentičnim talijanskim okusom od 1932. Stvoreni od strane stručnjaka za ukus, Sanpellegrinova paleta talijanskih pjenušavih pića vaš je savršen partner za svaki trenutak u životu. Vrhunski okusi za divne avanture, uzmite si vremena za branje, hlađenje i pustite da vaše večeri teku uz Sanpellegrino.

Pivo od đumbira Sanpellegrino pikantno je, đumbirsko pivo punog okusa, napravljeno s kreativnom mješavinom đumbira, što rezultira uravnoteženim okusom idealnim za miješanje i piće.
SANPELLEGRINO oduševljava svijet autentičnim talijanskim ukusom od 1932. godine.
Kvalitetni sastojci stvaraju glatko, pjenušavo piće s notama citrusa i začina.
Kutije od 24 boce po 200 ml lako se pohranjuju u hladnjak ili smočnicu. Idealno imati pri ruci za divan rani večernji odmor ili poseban talijanski aperitiv s prijateljima.
Elegantna, vitka staklena boca s utisnutim zvjezdama i poklopcem krune osigurava svježe, vrhunsko iskustvo pijenja u talijanskom stilu. Napravljeno od 100% materijala koji se mogu reciklirati.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Pivo Sanpellegrino Ginger Beer 0,2L x24 komada”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.