Osnovana 1920-ih, obitelj Adami već 3 generacije proizvodi Prosecco u podnožju Dolomita. Vinogradi su ovdje zasađeni na strmim padinama okrenutim prema jugu koje iskorištavaju tlo bogato kredom i glinom koje leže u području Superiore e Cartize DOCG između Conegliana i Valdobbiadenea.
Samo vino je nazvano “Bosco” zbog nekada jako šumovitog područja u kojem su sada zasađeni vinogradi (Gica Wood). Tradicionalno fermentiran u spremniku dok se ne osuši, ovaj Prosecco nudi arome jabuke, breskve i bagrema dok ga nadopunjuje trkaća kiselost nepca.
Okus: Ovaj pjenušac nudi arome jabuke, breskve i bagrema dok ga nadopunjuje trkaća kiselost nepca.
Zemlja porijekla: Veneto, Italija
Udio alkohola: 11 %
Boja: Svijetlo žute boje.
Temperatura serviranja: 6-8°C.
Upozorenje: Pijte odgovorno.
Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Recenzije
Još nema recenzija.