Prirodno pjenušavo vino BROCCO PRESTIGE – sec sadrži oko 25 g/L neprevrela šećera. Vino ima lijepu slamnatu žutu boju s izvrsnim perlanjem, na mirisu se osjeti voćnost i note bijelog cvijeća. U okusu mlado, razigrano i svježe vino kojeg ostatak sladora čini skladnim i užitnim.
Okus: Sjajan, s bogatom i postojanom pjenom. U okusu mlado, razigrano i svježe vino kojeg ostatak sladora čini skladnim i užitnim.
Vinifikacija: u inox tankovima sa uređajima za hlađenje i sekundarna fermentacija u boci. Temperatura primarne fermentacije 12-15 °C oko mjesec dana. Temperatura sekundarne fermentacije u boci oko 2 mjeseca na 18 °C. Odležavanje minimalno godinu dana, često i duže na temperaturi 12 °C, uz često okretanje boca, iza toga slijedi degoržiranje uz dodatak ekspedicijskog likera.
Potencijal starenja u boci: 5 godina i više
Zemlja porijekla: BiH
Sastojci: sorta grožđa Žilavka i Chardonnay.
Boja: Žuta
Gastro preporuka:
Poslužuje se kao aperativ – piće dobrodošlice, a idealno se slaže sa sladoledom, slasticama i svježim voćem. Fino se sljubljuje sa svježim povrćem i carpacciom od ribe.
Temperatura serviranja: 6 °C
Upozorenje: Pijte odgovorno.
Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Recenzije
Još nema recenzija.