Poklon paket Angelina

53 KM

Poklon paket Angelina 53 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Kvalitetni poklon paket sadrži Škegro Višnjevac, Puter Šarene Ljelje i ručno rađenu čokoladu, a sve upakirano u drvenoj košari.

Likeri vinarije Škegro nastaju na potpuno prirodan način bez dodatnih aroma i boja tradicionalnom maceracijom. Plodovi potječu iz vrta vinograda, a za osnovni destilat koristi se visokokvalitetna lozovača koja se također dobiva od vlastitog grožđa i destilira u obitelji Škegro. Jedini zaslađivač koji se ponekad koristi je med.

Vrlo intenzivne i čiste arome trešnje od maraskina i amarena.

Obiteljska vinarija Škegro iz Bosne i Hercegovine veliko je blago u svijetu vina. Vinarija se nalazi u ljubuškom brežuljku 100-220 metara nadmorske visine, manje od 30 kilometara od jadranske obale. Uvjeti za vinogradarstvo ovdje su idealni: kamena krška tla, puno sunca i malo oborina osiguravaju ekstremne uvjete koji zahtijevaju sve i od biljke i od vinara.

Puter Šarene Ljelje, kvalitetni namaz od lješnjaka bez dodataka i primjesa. “Šarena ljelja” je ekskluzivni proizvod, brend u ograničenoj količini i luksuznom pakiranju.

ANGELINA, kvalitetna roza čokolada sa sušenim jagodama, sjemenkama buče i lješnjacima. “Šarena ljelja” je ekskluzivni proizvod, brend u ograničenoj količini i luksuznom pakiranju.

 

Obradujte sebe ili sebi drage ljude!

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon paket Angelina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)