Poklon paket Emporia Vranac&chocoMe Raffinée for YOU

49 KM

Poklon paket Emporia Vranac&chocoMe Raffinée for YOU 49 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Kvalitetni poklon paket sadrži Emporia Vranac i chocoMe Raffinée, a sve upakirano u poklon kutiju u obliku srca.

Vranac Emporija je napravljen od 100% Vranca, sorte iz prastarih vremena iz Ilirske zemlje.  Grožđe za ovo vino se uzgaja na dvije lokacije:

Prva lokacija je Carski Vinogradi koja ima jako tlo. Kamenja na zemlji apsorbiraju toplinu i reflektiraju je na grožđe, posebno noću kada temperature padaju. Zbog toga bobe postaju obojenije i gušće napunjene mineralima, te daju više sladeža što rezultira većim postotkom alkohola nego što je to uobičajeno.

Druga lokacija je Bišće Polje. Tlo je mješavina gline i pijeska kojeg je stoljećima naslagala alpska rijeka Neretva koja teče iz Dinarskih Alpi u Jadransko more. Ovo tlo je savršeno okruženje za vinogradarstvo i vina složene mineralnosti te daje bogat buket i dubinu.

Grožđe s obje lokacije ručno se trga u male gajbe kako bi se plodovi očuvali tijekom transporta do vinarije.

Rezultat je robusna, duboka crvena boja s notama čokolade, tamnih bobica i slatkog, slatkog, slatkog voća.  Uživajte u njemu sa svim vrstama mesa, posebno odrescima od odstajalog mesa, te pikantnim i zrelim sirevima.

Liofilizirani crni ribiz premazan jogurtom od borovnica i bijelom čokoladom. Kiselina liofiliziranog crnog ribizla savršeno se uklapa u kremastu teksturu mješavine bijele čokolade i jogurta od borovnica, koja pršti burbon vanilijom.

 

Ljubav je u zraku i u Hedonism.ba!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon paket Emporia Vranac&chocoMe Raffinée for YOU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)