Syrah 30 Vukoje 0,75L

23 KM

Kategorije: ,

Podrumi Vukoje posjeduju 30 hektara vlastitih vinograda na dva lokaliteta na kojima su zasađene autohtone i međunarodne sorte grožđa. Vinarija se oslanja na moderne tehnologije, kontroliranu fermentaciju i tradicionalne metode starenja vina u bačvama od hrasta, i to u podrumima koji se nalaze osam metara ispod zemlje. Proizvodnja vina u Podrumima Vukoje je isključivo fokusirana na kvalitet, što pokazuju brojne nagrade sa domaćih i internacionalnih takmičenja.

Crvene boje sa ljubičastim odsjajem sitnog crvenog voća koji se stapa sa začinskim notama crnog bibera. Jako punog tijela i idealnog odnosa svježine i alkohola. Vrenje se odvija u dodiru sa pokožicama bobica
(maceracija) 12 dana u vinifikatorima na temperaturi od 26 ⁰C – 28 ⁰C. Dozrijeva 8 mjeseci u bačvama od frncuskog hrasta, 6 mjeseci u boci. Razvoj u boci pri dobrim godinama fino napreduje i do 15 godina.

 

Naziv: VUKOJE 30 SYRAH 2017

Kategorija: Crno vino

Sortni sastav: Syrah 100%

Podrijetlo: Vinogradi Zasad polje, BiH

Dozrijevanje: 8 mjeseci u bačvama od francuskog hrasta i 6 mjeseci u boci.

Udio alkohola: 12,5 %

Boja: Crvene boje.

Okus: Idealnog odnosa svježine i alkohola.

 

Gastro preporuka

Preporučamo uz jača jela, crveno meso i divljač, biftek, ramstek, crvene soseve i soseve sa gorgonzolom, plemenite sireve i domaći pršut, roštilj, uz patku, zrele sireve i dr.
Pije se na temperaturi od 16 oC.

 

 

Pakiranje sadrži 6 boca.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Syrah 30 Vukoje 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.