Vodka Belvedere 3L

309 KM

Vodka Belvedere 3L 309 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

Mnogo je užitaka s tim određenim nečim što možete otkriti s Belvederea. Bez obzira radi li se o čistoj, uzornoj votki iz Poljske vrhunske kvalitete ili modernoj aromatiziranoj votki u raznim okusima – marka je jedna od najboljih na svijetu i ima ogromnu bazu obožavatelja. Vodka Belvedere Pure izlazi iz linije jer je fascinantno posebno izdanje koje privlači veliku pažnju i savršeno je kao ideja za poklon.

Ekskluzivna votka Belvedere Vodka Pure na tržište dolazi u elegantnoj bijeloj bočici s izuzetno velikim sadržajem. U pravom smislu riječi, stavljena u pravo svjetlo ili scenski postavljena, vrhunska votka s Belvederea odmah upada u oči i pravi je vrhunac u baru ili kućnom baru. Naravno, Belvedere Vodka Pure ne odnosi se samo na obrezivanje, već i na samo uživanje. Poljsku votku od finog zrna i najčišće vode destilira tradicionalna destilerija Polmos Zyrardow, pri čemu je velika pažnja prema detaljima tajna uspjeha toliko hvaljenog pića. Umjesto pšenice, samo se raž koristi kao sirovina za četverostruku destilaciju.

Vodka Belvedere Pure uspjela je u 2013. godini dobiti više od 20 medalja i visoke ocjene, uključujući: tri zlatne medalje na “Majstorima votke”. To je rekord za votke. Ako se počastite posebnim izdanjem, oslanjate se na visoku kvalitetu, čistoću, mekoću, finoću i upečatljivu eleganciju. Slatkaste do začinjene note zrna odjekuju aromom i okusom, a vodka Belvedere savršeno je uravnotežena. Ova inovativna kreacija idealna je za miješanje, ali je gotovo predobra. Votka iz Poljske kombinira privlačan izgled sa zadovoljavajućim užitkom uz piće, što nije naravno.

 

 

 

Okus: Slatkaste do začinjene note zrna odjekuju aromom i okusom, a vodka Belvedere savršeno je uravnotežena.

Zemlja porijekla: Poljska

Udio alkohola: 40 %

Boja: Bistra neutralna.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vodka Belvedere 3L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)