Vodka Trojka 1L

15 KM

Vodka Trojka 1L 15 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Trojka, trendovski je duh s upečatljivim konceptom boja tvrtke DIWISA. Destilerija poznata kao DIWISA (Distillerie Willisau SA) jedna je od najmodernijih destilerija u Europi i vodeća na tržištu u Švicarskoj. Obiteljsko poduzeće na idealan način kombinira tradicionalnu izradu, inovativnu snagu i visoke tehnologije. Nagrada “Destilator godine 2013/2014” naglašava izvanrednu kvalitetu proizvoda tvrtke Willisau. Destiliranje rakije gotovo je stogodišnja obiteljska tradicija u Willisauu započeta 1918. s mladim Hansom Affentrangerom. Kao dvadesetogodišnjak osnovao je samostalno poduzeće za proizvodnju žestokih pića, likera i sirupa. Ovo je bio kamen temeljac za današnju DIWISU. Uz tradicionalne proizvode poput voćnih alkoholnih pića, finih rakija, pjenušavih vina i specijaliteta, asortiman uključuje brojne inovativne proizvode i moderne marke.

To nedvojbeno uključuje Trojku, liker na bazi votke s upečatljivim konceptom boja, “Zvijezda boja”, koji je danas na prvom mjestu u Švicarskoj. Trojka se trostruko destilira od visokokvalitetnog zrna, reducira s najboljom vodom, filtrira dvanaesterostruko i na kraju pojačava raznim okusima. U međuvremenu je Trojka dostupna u dvanaest različitih sorti. Drugi se sve više dodaju, pa stoga Trojka odražava duh vremena. Trojka je idealna za bilo koju zabavu, savršena kao metak ili za miješanje dugih pića i koktela, a ujedno i privlači pažnju!

Čista, elegantna i bistra, ovako se predstavlja vodka od čistog zrna. Destilirano od visokokvalitetnog zrna, trostruko destilirano, reducirano najboljom vodom, garantira maksimalan užitak – čist ili „na stijenama“. Ali to je i savršena osnova za izvrsne čaše i duga pića.

 

 

Alkohol: 40% vol.

Zemlja podrijetla: Švicarska

 

Gastro preporuka:

Destilirana od zrna visoke kvalitete i reducirana najboljom vodom garantira najvišu kvalitetu. Pije se rashlađena , sa ledom ili pak kao dodatak koktelima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vodka Trojka 1L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)