📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

Vino

Tri tajne za maksimalno uživanje u dobrom vinu ove jeseni!

Topli dani polako odlaze, a mi pozdravljamo promjenu godišnjih doba s raskošnom paletom jesenskih okusa i mirisa. Jedno od najvećih jesenskih užitaka za mnoge od nas je uživanje u dobroj čaši vina dok promatramo kako se priroda oblači u najintenzivnije boje jeseni.

Naš tim vrhunskih sommeliera na platformi Hedonism.ba podijelio je s vama tri tajne za maksimalno uživanje ​​u vašem omiljenom vinu ove jeseni.

Tajna broj 1: Temperatura je ključna

Jedna od najvažnijih stvari koju treba znati o vinima je da temperatura na kojoj se čuvaju i poslužuju može drastično utjecati na njihov ukus. Pretoplo vino može izgubiti svoju ravnotežu i okus, dok prehladno vino može smanjiti intenzitet i okus. Idealna temperatura za posluživanje crvenih vina je između 16°C i 18°C, dok bi se bijela vina trebala posluživati ​​na temperaturi od 9°C do 12°C.

Tajna broj 2: Odabir prave čaše

Da bi vino pokazalo svoje puno bogatstvo okusa i mirisa, važno je poslužiti ga u pravoj čaši. Crvena vina se obično poslužuju u čašama sa širim otvorom kako bi vino moglo “disati”, dok se bijela vina poslužuju u čašama s užim otvorom kako bi sačuvala svoju svježinu.

Tajna broj 3: Uživanje u vinu u paru s hranom

Pronalaženje prave hrane koja se podudara s vašim vinom može znatno poboljšati vaše iskustvo uživanja u vinu. Bijela vina su savršena uz ribu ili perad, dok crvena vina harmoničnije idu uz crveno meso. Ako želite nešto posebno za ‘after-work’ opuštanje, možete isprobati kombinaciju naših jesenskih delikatesa s izvrsnom bocom vina.

Jesen je vrijeme kada nam priroda nudi toplu paletu boja i mirisa. Na Hedonism.ba nudimo vam raskošnu paletu jesenskih okusa da biste mogli potpuno uživati u ovom godišnjem dobu. Uz naše vrhunske selekcije vina i delikatesa, jesen nikad nije imala bolji okus.

Otkrijte nove okuse i mirise Bosne i Hercegovine kroz našu ponudu vina i delikatesa koji će obogatiti vašu jesensku trpezu. Kupnjom proizvoda iz naše jesenske ponude podržavate lokalne vinare, destilare i proizvođače hrane, doprinoseći raznovrsnosti i bogatstvu bosanskohercegovačke gastronomije.

Pridružite se Hedonism.ba u otkrivanju jesenskih užitaka. Kupite proizvode iz naše jesenske ponude i zajedno se potopimo u boje, mirise i okuse jeseni!

Ne čekajte, pritisnite “Naruči sada” i dozvolite si da uživate u svim čarima jeseni. Zaslužujete ovaj trenutak.

 

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 KM

Garancija zadovoljstva

Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

Vrhunski kvalitet

Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

100% Sigurna kupovina

Osigurana sigurna i diskretna narudžba