📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

Dobrodošli u Čarobni Svijet hedonism.ba VIP Cluba

Svijet rafiniranog užitka čeka vas iza ovih vrata. Upoznajte hedonism.ba VIP Club, vaš osobni ključ za galeriju najfinijih vina, pića i delikatesa iz cijele Bosne i Hercegovine.

Što vam donosi hedonism.ba VIP Club?

Bodovi koji Vrijede kao Zlato: Za svaku vašu narudžbu na hedonism.ba skupljate bodove. Ovi bodovi nisu obični bodovi – oni su kao novac kojim možete obaviti kupovinu! Zamislite kako vaša kolekcija vina i delikatesa raste, a vi koristite bodove umjesto novca.

Prvi u redu: osjetite prednost VIP statusa. Budite prvi koji će kušati i uživati u novim dodacima u našem asortimanu.

Pripadnost nečemu posebnom: Vaš hedonism.ba VIP status je više od kluba. To je ulaznica u svijet gdje svaki zalogaj i svaka kapljica pričaju priču.

Ekskluzivne Povlastice: VIP Club otvara vrata posebnim pogodnostima, ekskluzivnim ponudama i eventima koji su rezervirani samo za vas. Otkrijte posebne događaje, radionice i degustacije kreirane da zadovolje vaše najsofisticiranije okuse.

Zamislite svijet gdje svaki trenutak užitka postaje još posebniji zahvaljujući vašim bodovima. To je svijet hedonism.ba VIP Cluba. Pridružite se i doživite čaroliju koju nudi samo ovaj ekskluzivni klub.

PRIDRUŽITE SE HEDONISM.BA VIP CLUBU DANAS.

 

Prijavi se:

 

  Za pristup ekskluzivnom svijetu hedonism.ba VIP Kluba, ljubazno Vas pozivamo da se prijavite na svoj korisnički račun. Postanite dio elite i iskusite izvanredne pogodnosti, jedinstvene ponude i čarobni svijet sofisticiranog uživanja koje samo naš VIP Klub može pružiti. Otvorite vrata ekskluzivnosti i dozvolite da svaki Vaš izbor govori priču o rafiniranosti i prestižu. Pridružite se hedonism.ba VIP Klubu danas i započnite putovanje kroz galeriju najfinijih vina, pića i delikatesa koje Bosna i Hercegovina može ponuditi.

  Besplatna dostava

  Za sve narudžbe iznad 100 KM

  Garancija zadovoljstva

  Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

  Vrhunski kvalitet

  Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

  100% Sigurna kupovina

  Osigurana sigurna i diskretna narudžba