Rum&Cane Nicaragua XO Limited Edition 0,7L

349 KM

Dodaj u košaricu
Rum&Cane Nicaragua XO Limited Edition 0,7L
349 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Rum & Cane Regional Rum Range slavi besprijekorno porijeklo kroz seriju od 5 nagrađivanih rumova. Svaki je izraz stvoren od dvije ručno odabrane destilerije koje predstavljaju pravu bit njegovog terroira. Sadrže 100% prirodnu boju, ne filtriraju hladnoću, ne dodaju boje i ne dodaju aditive ili šećere.

Rumovi tvrtke West Indies Rum & Cane Merchants namijenjeni su ljudima koji vole craft proizvodnju i koji se ne boje isprobati novi okus lokalnih rumova.
Serija “Remarkable Regional Rums” spaja rumove iz različitih destilerija iste regije. Riječ je o XO rumovima koji hvataju energiju, stil i takozvani terroir date regije te su kao takvi neobični, uzbudljivi, ukusni i namijenjeni sporom pijuckanju i uživanju.

Merchants serije puni se u jednu bačvu s rumovima iz manje poznatih destilerija. To znači da su boce ograničene i sve dolaze iz samo jedne bačve. Kako bi se očuvao karakter ruma, ne hladi se i ne boji se karamelom. Sa svojim prekrasnim jantarnim tonom, ovaj rum nudi vrlo lijepu harmoniju na nepcu s finom slatkom notom, malo voća i začina.

Rum & Cane neovisna je punionica, odabire rijetke bačve i destilerije i boce bez dodavanja aroma, boja ili filtracije. Rumovi koje puni Rum & Cane stoga su autentični i jedinstveni. Svaka boca je numerirana. Ovi rumovi su hvaljeni od strane poznavatelja.

Ukupno je napunjeno 330 boca. Svaka boca je pojedinačno numerirana.

 

 

Okus: Glatko piće, pri kušanju osjetite kakao, karamelu i začine.

Miris: Miris, kožasti dim, prženi orasi i muškatni oraščić.

Udio alkohola: 46%

Boja: Jantarna.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Brand

Rum & Cane

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rum&Cane Nicaragua XO Limited Edition 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)