West Indies Rum & Cane Merchants Guyana XO Rum 0,7L

139 KM

Kategorije: ,

Guyana XO Rum na bazi melase iz lokalne destilerije Diamond u Gvajani sazrijeva kao rum u jednoj bačvi nakon destilacije pomoću destilata u bivšoj bačvi ruma. Ukupno je napunjeno 316 boca. Serija West Indies Rum & Cane Merchants neovisne škotske punionice Crucial Drinks predstavlja punjenja u malim serijama i u jednom bačvu iz malih, zanatskih destilerija koje se puni u optimalnoj dobi za odgovarajući stil ruma. Flaširanja nisu hlađena, zaslađena ili obojena. Svaka boca je pojedinačno numerirana.

“Osiguravamo da dobijete najbolje od ruma u njegovom najprirodnijem stanju. Sav naš rum je 100% flaširan baš kako i treba biti – prirodan. Ne hladimo filter niti dodajemo boje, šećere ili aditive, prije nego što se konačno predstavimo u visokoj čvrstoći u našem povijesnom i nagrađivanom dekanteru u vintage stilu. Ovaj kultni oblik dekanta povijesno je bio izvrstan način da se minimizira izlijevanje tijekom plovidbe po otvorenom moru.”

 

 

 

Okus: Glatko piće, ali intenzivnog i uravnoteženog okusa, izuzetne složenosti, slatkasti okus smeđeg šećera i svježih začina s dugim završetkom. Karamelizirana naranča, tamno voće, smeđi šećer, toffee, začini za božićne kolače.

Miris: Uliveno u čašu, odmah se pojavljuje egzotična kombinacija mirisa. Strukturan miris divljeg šumskog voća,  karamelizirana naranča, toffee, začini za božićne kolače.

Porijeklo: Guyana

Udio alkohola: 46%

Boja: Jantarna.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “West Indies Rum & Cane Merchants Guyana XO Rum 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.