Tribunia Cabernet & Merlot Vukoje 0,75L

29 KM

Tribunia Cabernet & Merlot Vukoje 0,75L 29 KM

Otključajte Ekskluzivne Pogodnosti uz Vašu Kupnju Danas!

  • 🚚 Uživajte u Besplatnoj Luksuznoj Dostavi za narudžbe iznad 100 KM! Prepustite se najfinijem iskustvu kupovine bez dodatnih troškova.
  • 🛡️ Kupujte s Povjerenjem: Naša Garancija Zadovoljstva osigurava bezbrižan proces povrata. Vaša sreća je naš najvažniji prioritet!
  • 🕔 Slanje isti dan za Narudžbe do 14h! Cijenimo vaše vrijeme – primite svoje proizvode brzo i sigurno, uz najveću diskreciju.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Podrumi Vukoje posjeduju 30 hektara vlastitih vinograda na dva lokaliteta na kojima su zasađene autohtone i međunarodne sorte grožđa. Vinarija se oslanja na moderne tehnologije, kontroliranu fermentaciju i tradicionalne metode starenja vina u bačvama od hrasta, i to u podrumima koji se nalaze osam metara ispod zemlje. Proizvodnja vina u Podrumima Vukoje je isključivo fokusirana na kvalitet, što pokazuju brojne nagrade sa domaćih i internacionalnih takmičenja.

Vino je tamno rubin boje sa aromama crne ribizle, čokolade i kave, suhih šljiva. Izrazito jake strukture, nježnih tanina, pohotljivog ukusa i zanosne strukture. Snažnog tijela, veoma moćno sa bujnom ličnošću. Maceracija u dodiru sa pokožicama bobica 15 dana u inox-u na kontroliranoj temperaturi od 24 do 28⁰C (svaka sorta ima zasebnu maceraciju). Razvoj u boci pri dobrim godinama fino napreduje i do 15 godina.

CABERNET SAUVIGNON- dozrijeva 16 mjeseci u bačvama od slavonskog hrasta od 3000 lit (70%), 8 mjeseciu u hrastovim bačvama 225 lit (30%);

MERLOT – dozrijeva 14 mjeseci u bačvama od slavonskoga hrasta od 3000 lit (50%), 14 mjeseci u hrastovim bačvama 225 lit (50%).

 

Naziv: TRIBUNIA VUKOJE CABERNET SAUVIGNON&MERLOT 2015

Kategorija:  Crno vino

Sortni sastav: Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 50%

Podrijetlo: Vinogradi Zasad polje, BiH

Dozrijevanje:

CABERNET SAUVIGNON- 16 mjeseci u bačvama od slavonskog hrasta od 3000 lit (70%), 8 mjeseciu u hrastovim bačvama 225 lit (30%);

MERLOT – 14 mjeseci u bačvama od slavonskoga hrasta od 3000 lit (50%), 14 mjeseci u hrastovim bačvama 225 lit (50%).

Udio alkohola: 12,5 %

Boja: Tamne rubin boje.

Okus: Pohotljivog ukusa i zanosne strukture.

 

Gastro preporuka

Odlično se slaže sa tradicionalnom i suvremenom kuhinjom. Preporučuje se uz pačetinu, divljač i sve vrste crvenog mesa, kao i sa svim vrstama odležalih ovčjih sireva.
Pije se na temperaturi od 18 °C.

 

 

Pakiranje sadrži 6 boca.

Brand

Podrumi Vukoje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tribunia Cabernet & Merlot Vukoje 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)