Vadičep -otvarač za vino

10 KM

Vadičep -otvarač za vino 10 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Patentirani vadičepi s dvostrukom polugom s oprugom. Patentiran od strane Philipa Bernèdea, francuskog vinara i vlasnika vinarije Clos La Coutale u Cahorsu u Francuskoj. S glatkim drškom i automatskim zatvaranjem noža, inovacija je sommelierov alat po izboru.

AUTOMATSKO ZATVORENJE NOŽA – Ekskluzivno u liniji inovacija Coutale Sommelier čepova je patentirano automatsko zatvaranje noževa. Nakon rezanja folije, nož se automatski zatvara pri podizanju poluge! Automatsko zatvaranje noževa u kombinaciji s dvostrukom polugom dodaje kontrolu i sigurnost vašem iskustvu otčepljivanja.

Okvir od nehrđajućeg čelika – originalna inovacija Coutale Sommelier izgrađena je na čvrstom okviru od nehrđajućeg čelika prekrivenom glatkom crnom plastičnom ručkom. Krajnji proizvod? Vodič koji je estetski prekrasan koliko i fin alat. Izrađena od praktičnih linija, inovacija C.S. ugodna je za otvaranje i 100 boca.

NOŽ OD NERĐAJUĆEG ČELIKA – Inovativna linija vadičepa opremljena je nazubljenim nožem od nehrđajućeg čelika. Za razliku od dosadnih noževa standardnog izdanja na većini vadičepa, ovaj nazubljeni nož od nehrđajućeg čelika čisto reže foliju, omogućujući ravnomjeran rez po foliji i čisto uklanjanje. Nema više poderanih folija s Innovation by Coutale Sommelier.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vadičep -otvarač za vino”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)