Whiskey Johnnie Walker Blue Label 0,7L+ čaše

537 KM

 

Johnnie Walker ime je koje mnogim znalcima donosi sjećanja na ukusne žestice. Teško da se bilo koja druga tvrtka može osvrnuti na takvu priču o uspjehu kao što je destilerija, koja također proizvodi Johnnie Walker.

Savršen škotski viski za one koji traže piće s dubinom karaktera koji odgovara njihovom vlastitom.

Izuzetno rijetki ručno birani viskiji od jednog slada i zrna iz četiri kuta Škotske koriste se za izradu svake boce Johnnie Walker Blue Label stvarajući ovaj baršunasto glatki i živahni škotski viski.

Samo 1 od 10.000 bačvi u našim neusporedivim rezervama od preko 10 milijuna dozrijevajućih škotskih viskija ima bogatstvo i dubinu karaktera potrebne za zamršenu izradu plave etikete Johnnie Walkera.

Johnnie Walker Blended Scotch Whisky koristi single malt viskije i viskije s jednim zrnom iz 4 središnje regije Škotske za proizvodnju viskija: Speyside, Highlands, Lowlands & Islay. Svaka regija proizvodi škotski viski s jedinstvenim karakterom.

Sadrži rijetke, zrele škotske viskije od slada i žitarica koji predstavljaju višeslojnu simfoniju okusa, podatnu i uravnoteženu s notama čokolade, naznakama slame i slada. Njegov završetak cvjetnih, začina, dima i meda rezultira jedinstvenim i zadovoljavajućim iskustvom ispijanja. Najbolje se kuša u čistom nepcu očišćenom i ohlađenom ledenom vodom.

Blended Scotch Whisky Blue Label pakiran je u elegantnu poklon kutiju i idealan je dar.

 

 

 

Okus: Vrlo raznolik. Predstavlja višeslojnu simfoniju okusa, podatnu i uravnoteženu s notama čokolade, naznakama slame i slada. Njegov završetak cvjetnih, začina, dima i meda rezultira jedinstvenim i zadovoljavajućim iskustvom ispijanja.

Zemlja porijekla: Škotska

Udio alkohola: 40 %

Boja: Zlatni jantar.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Whiskey Johnnie Walker Blue Label 0,7L+ čaše”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.