📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

Pridružite se ekskluzivnom klubu ljubitelja Emporia Žilavke – vinograda koje je zasadio car Franjo Josip!

Dragi ljubitelji hedonizma,

Danas vas pozivamo na predivno vinsko putovanje kroz srce Hercegovine, upoznavanje s jednom posebnom sortom vina – Žilavkom. Ova sorta vinove loze prvi put je zabilježena u povijesti još davne 1353. godine u povelji “Čitluku” koju je napisao bosanski kralj Tvrtko I. Kotromanić. Od tada pa sve do danas, Žilavka je ostala jedna od najcjenjenijih sorti u cijeloj regiji, a mi vam nudimo priliku da probate jedno posebno vino – Emporia Žilavka iz Vinarije Carski Vinogradi, vinograda koji je zasadio sam car Franjo Josip.

Žilavka je svojom jedinstvenom kvalitetom privukla pažnju Bečkog dvora, koji je 1886. godine osnovao vinogradarsku vinarsku stanicu sa sjedištem u Mostaru. Ova sorta je osvojila srca mnogih vinoljubaca, a njezina kvaliteta se čak svidjela i tadašnjem caru Franji Josipu, koji je odlučio dopremati ova vina u Beč i koristiti ih kao službena vina u dvoru.

 


 

Sama činjenica da je car Franjo Josip bio očaran ovim vinom govori o njegovoj posebnosti i iznimnosti. Emporia Žilavka iz Vinarije Carski Vinogradi dolazi s tih istih povijesnih terena, nosi pečat Hercegovine i predstavlja pravu deliciju koju svaki ljubitelj vina mora probati.

Ovo vino je izvanredno u kombinaciji s janjetinom, lešo ili pečenom na ražnju, ali također odlično pristaje uz jegulju i druge slatkovodne ribe te uz sireve iz mijeha i pršut. Emporia Žilavka je vino koje izaziva osjećaj ponosa i pripadnosti te predstavlja neizostavan dio naše svakodnevice.

Ali, zašto biste se morali ograničiti samo na maštovito putovanje kroz Hercegovinu? Na Hedonism.ba imate priliku naručiti ovaj jedinstveni brend i uživati u njegovim okusima iz udobnosti vlastitog doma. Zamislite samo, sjedite u svojoj omiljenoj fotelji, družite se s prijateljima i obitelji, a u čaši držite najbolje što Hercegovina ima za ponuditi. Pritisnite naruči odmah i postanite dio jedinstvenog iskustva koje pruža Emporia Žilavka.

 


 

Pritiskom na gumb “Naruči sada” uživajte u vrhunskim aromama, okusima i bojama ovog posebnog vina iz Hercegovine. Uz nju, ne samo da ćete uživati u vrhunskom vinu, već ćete i podržati lokalne vinogradare i proizvođače, čuvajući tako tradiciju i baštinu Bosne i Hercegovine.

Narudžbom Emporia Žilavke putujete kroz povijest i tradiciju Hercegovine, otkrivate skrivena blaga ovog područja i uživate u vrhunskim okusima ovog jedinstvenog vina. Zato ne propustite ovu priliku i naručite Emporia Žilavku danas pritiskom na naruči sada.

Postanite dio ove priče, uživajte u vrhunskim okusima i podržite lokalne proizvođače i vinogradare. Naručite Emporia Žilavka i uživajte u nezaboravnom iskustvu koje će vam ostati u sjećanju zauvijek.

 


 

 

Završavamo ovaj tekst riječima Omer-paše Latasa i Ive Andrića: ”Dragocjeno vino tvrdog, suhog, a blagoslovljenog kraja kao da čovijek pije smijeh i pjesmu i samo osmjehom i pjesmom pozdravlja svijet oko sebe”. Upravo tako, Emporia Žilavka je više od vina – to je emocija koja se prenosi s generacije na generaciju. Probajte je i osjetite je i sami, te se pridružite brojnim ljubiteljima ovog nezaboravnog vina.

Nemojte dozvoliti da vam promakne ovaj nevjerojatan okus i iskustvo. Ne samo da ćete uživati u vrhunskim okusima, već ćete pružiti važnu podršku našem lokalnom vinogradarstvu. Ne dopustite da vam ovaj trenutak izmakne. Pridružite se našoj Hedonism.ba zajednici. Ne odgađajte, sada je pravo vrijeme da postanete dio naše priče.

 


 

Stoga, ne čekajte ni trenutka duže. Naručite sada i postanite dio našeg hedonističkog putovanja kroz vremena i tradicije Bosne i Hercegovine. Uživajte u Emporia Žilavki, uživajte u ljepoti i veličini naše zemlje, uživajte u svakom trenutku provedenom s nama. Sjetite se, Emporia Žilavka nije samo vino, to je emocija, to je dio našeg identiteta, to je Bosna i Hercegovina u čaši.

Ne propustite priliku da uživate u ovom čarobnom iskustvu. Naručite sada i započnite svoje putovanje. Emporia Žilavka, više od vina – to je osjećaj koji se ne može opisati, mora se doživjeti.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 KM

Garancija zadovoljstva

Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

Vrhunski kvalitet

Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

100% Sigurna kupovina

Osigurana sigurna i diskretna narudžba