Čokolada Entrée chocoMe bijela čokolada, pecans, pistacija iz Brontea, kikiriki u medu

17 KM

Čokolada Entrée chocoMe bijela čokolada, pecans, pistacija iz Brontea, kikiriki u medu 17 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Primarni cilj chocoMe-a je proizvodnja dosljedno visokokvalitetnih čokolada koje zadovoljavaju potrebe potrošača u svakom pogledu. Savršena čokolada zahtijeva sastojke nenadmašne kvalitete: zato chocoMe koristi visokokvalitetne čokoladne sastojke sa 100% kakao maslaca francuskih proizvođača čokolade Valrhona, Michel Cluizel i Cacao Barry, pa stoga nabavlja razne druge dodatke i sastojke od odabranih njemačkih, talijanskih i francuskih  dobavljača.

No, samo takve odabrane sirovine ne bi rezultirale savršenim čokoladicama: to zahtijeva predanost, stručnost i ljubav proizvođača čokolade, kao i činjenicu da se te čokolade, bez iznimke, proizvode ručno i izbjegavanjem velikih proizvodni procesa. Prilikom izrade čokolada od besprijekornih sastojaka s neusporedivim okusom, posebnu pozornost posvećujemo estetici prilikom stavljanja preljeva, koji je sada postao zaštitni znak čokolade chocoMe.

Težnja za savršenstvom i beskompromisnošću može se svjedočiti od nabave sirovina do svih koraka proizvodnje čokolade do primitka gotovog proizvoda.

ChocoMe Entrée bijela čokolada, pecans, pistacija iz Brontea, kikiriki pečeni u medu. Ukusna kombinacija ukusnih orašastih plodova i bijele čokolade. Kombinacija iznimnog okusa bijele čokolade i hrskavog kikirikija vrijedi probati.

 

 

 

 

Sastav: ChocoMe bijela čokolada, pecans, pistacija iz Brontea, kikiriki pečeni u medu.

Težina: 110g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čokolada Entrée chocoMe bijela čokolada, pecans, pistacija iz Brontea, kikiriki u medu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)