Jeruzalem Ormož Laški rizling 1L

KM

Jeruzalem Ormož Laški rizling 1L KM

Otključajte Ekskluzivne Pogodnosti uz Vašu Kupnju Danas!

  • 🚚 Uživajte u Besplatnoj Luksuznoj Dostavi za narudžbe iznad 100 KM! Prepustite se najfinijem iskustvu kupovine bez dodatnih troškova.
  • 🛡️ Kupujte s Povjerenjem: Naša Garancija Zadovoljstva osigurava bezbrižan proces povrata. Vaša sreća je naš najvažniji prioritet!
  • 🕔 Slanje isti dan za Narudžbe do 14h! Cijenimo vaše vrijeme – primite svoje proizvode brzo i sigurno, uz najveću diskreciju.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Vinarija prelazi u vlasništvo obitelji 2009. g. Povijest se ponavlja kada Vladimir Puklavec kupuje podrume Ormož i Ljutomer s ciljem proizvodnje vina vrhunske kvalitete u jednoj od najboljih vinskih regija svijeta.

“Podrazumijeva se da puno ulažemo u nove tehnologije nastojeći osigurati najbolje uvjete u našoj vinariji. Ipak, u konačnici je stručnost koju sobom donose naši ljudi ta koja našim vinima daje njihovu posebnost.

Od našeg tima u vinogradima, koji još uvijek ručno bere svaki pojedini grozd, do našeg vinara, koji predano izračunava idealno vrijeme berbe, posvećenost detaljima je ta koja određuje jedinstvene osobine naših vina. Svi u p&f vinariji doprinose ukusu, aromama i kvaliteti svake boce.

Naša je vina najbolje opisati kao svježa, voćna i pristupačna svima. Naš je cilj stvoriti vina u kojima može uživati što je moguće više ljudi. U konačnici, ne čuvate dobre stvari samo za sebe, dijelite ih s drugima.”

Laški rizling (graševina) je najzastupljenija sorta u našem vinogorju. Grožđe je uzgajano na odličnim lokacijama Ljutomer, Slamnjak, Kog i Nunska Graba na prirodan način. Ovo je vino umjerena tijela s ugodnom svježinom i bogatom aromom koja podsjeća na cvijeće, tropsko voće i zelene jabuke.

 

 

 

Naziv: Jeruzalem Ormož Laški Rizling

Kategorija: Suho bijelo vino

Sastav: Rizling

Okus: Odlikuje se bogatom aromom koja podsjeća na cvijeće, tropsko voće i zelene jabuke.

Alkohol: 12,5%

Temperatura serviranja: 10-12°C

Boja: Zelenkasto žute boje.

 

 

 

Gastro preporuka

Preporučujemo ga uz salate, morsku hranu, a posebno uz jela od piletine i puretine. Servirati na temperaturi 10-12°C.

Brand

Vinarija Jeruzalem Ormož

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Jeruzalem Ormož Laški rizling 1L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)