Blatina Marijanović je vrhunsko crveno suho vino, renomirano i cijenjeno, tamno rubin-crvene boje, bogate sortne arome, snažna puna i harmonična okusa.
Proizvodi se od grožđa viskokvalitetne autohtone hercegovačke sorte Blatine, a prateće sorte su Alicante Bouschet (Kambuša) i Trnjak.
Pristaje uz raznovrsna jela od mesa, ribe, suhomesnate proizvode, divljač, te sireve.
Servira se na temperaturi od 16-18 °C.
Kušajte blatinu kao dar hercegovačkog krša.
Naziv: Blatina, a prateće sorte su Alicante Bouschet (Kambuša) i Trnjak.
Kategorija: Vrhunsko crveno suho vino
Boja: Tamna rubin crvena
Udio alkohola: 12,5 %
Temperatura serviranja: 16 -18 °C
Gastro preporuka:
Užitak u okusu Blatine bit će potpun uz platu autohtonih sireva i suhog mesa, a nikako nećete pogriješiti ni ukoliko je servirate uz janjetinu s ražnja.
Recenzije
Još nema recenzija.