Set Žilavka Tvrdoš 6×0,75L

124 KM

Kategorije: , ,

Kušajte ovu nevjerojatno sočnu Tvrdoš Žilavku, aromatičnu i energičnu sa slojevitim okusima.

Ako volite uživati u dobrom vinu, pripremite se na nešto potpuno novo. Vi i vaši gosti možete iskusiti ove nevjerojatne okuse iz vinograda sa najjužnijeg geografskog područja BiH.

Poznato je da su najveće vinarije u čitavoj Europi nastale u samostanima. Mnoge vinarije u Francuskoj, Španjolskoj, Italiji i Njemačkoj vuku porijeklo iz samostana i redovnika koji su generacijama razvijali testirali i unaprjeđivali proizvodnju Vina.

Tako i ovo nevjerojatno vino iz Trebinjskog manastira Tvrdoš svoju kvalitetu duguje stoljećima čuvanog i unaprijeđenog recepta. Jedan od podruma u kojem ovo vino dozrijeva je sagrađen u 15. stoljeću.

Ova vinarija je napravljena tako da se transport vina u vinariji tijekom proizvodnog procesa vrši isključivo gravitacijom zahvaljujući različitoj visini prostorija podruma vinarije.

Zbog toga ova vrhunska žilavka ima tonove vinogradskih breskvi, kivija i meda uz delikatne minerale koji podsjećaju na mokar šljunak. Tekstura vina je glatka, popunjena nijansama meda, a završetak je dug i sočan.

Višeslojne arome sastavljene od tonova vinogradarskih bresaka, kivija i meda, s jednom autentičnom mineralnom notom, koja podsjeća na vlažni kamen. Tekstura vina je glatka, prošarana medenim nijansama. Okus je energičan, a kiseline su potpuno stopljene s tonovima voća. Cilj je sočan, produžen.

 

 

Naziv: Žilavka

Kategorija: Vrhunsko vino

Sastav: 100% Žilavka

Temperatura serviranja: 10 – 12 °C

Alkohol: 12,5%

 

 

Gastro preporuka:
Blaži sirevi nenapadnog okusa, riblji specijaliteti i bijela mesa su u potpunoj harmoniji sa proslavljenim okusom Žilavke.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Set Žilavka Tvrdoš 6×0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.