Set Žilavka Ž Keža premium 6×0.75L

83 KM

Set Žilavka Ž Keža premium 6x0.75L 83 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Uživajte u žilavci iz vinograda koji se napaja izravno sa izvora biserne rijeke Stundečice … dostavljeno direktno na Vaša vrata.

Keža je moderan vinograd koji je nastao na divljem i škrtom kršovitom terenu, kasnije pretvoren u pitomi suncem okupani brijeg u najjužnijim dijelovima Bosne i Hercegovine. Ovaj vinograd je udaljen samo 1km od slapova Kravice, jedne od najpoznatijih prirodnih atrakcija u regiji.

Mix autohtonih sorti, škrte zemlje koja daje malo, ali sve što ponudi je nabijeno sočnim okusima i delikatnim mineralima u suradnji sa najmodernijom tehnologijom izrade vina dali su ovu zanimljivu žilavku koja nijednog vinoljupca ne ostavlja ravnodušnim.

Vrijednost Keža vina su prepoznali i najveći svjetski stručnjaci, te je ova vinarija je osvajač brojnih nagrada na Decanter World Wine Awards, najprestižnijem i najutjecajnijem svjetskom vinskom natjecanju u Londonu.

U recenziji o vinu piše: “Ovo vino je osebujno uz mirise citrusa i cvijeća, a ima snagu i ujednačenost kiselina koje inače nisu karakteristične za južna vina.”

Potpuna, voćna aroma ove visokokvalitetne lokalne sorte grožđa proizvodi vino vrlo posebnih kvaliteta. Poznat stoljećima, pritisnut je isključivo u mostarskom vinogorju. Ovo je vrhunsko vino s iznenađujuće dugotrajnim okusom, punim okusom i elegantnim voćem

Žilavka je prvoklasno, suho bijelo vino. S kristalno čistom, zelenkasto žutom bojom, karakterističnom aromom, skladnim odnosom alkohola i kiselina i izvanrednim ekstraktom, Žilavka je vrlo posebna sorta grožđa.

 

 

Naziv: Žilavka Ž Keža Premium

Sastav: Žilavka

Boja: Zelenkasto-žuta

Okus: Agrumi, tropsko voće, cvjetne arome.

Alkohol: 12-14%

 

Gastro preporuka:

Preporučamo da ju uparite sa sirevima, tjesteninama, bijelim mesom i ribom.

Služiti na temperaturi od 10-12 stupnjeva.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Set Žilavka Ž Keža premium 6×0.75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)