Slijed samo za istinske hedoniste i prave ljubitelje dobrog vina.
Ako želite uživati u ovim vrhunski vinima mi ćemo se pobrinuti da na vaš kućni prag stigne paket od 4 butelje koje će vas oduševiti.
Preporučamo da ih kušate kako je navedeno na slici. Živjeli!
Blatina Marijanović je vrhunsko crveno suho vino, renomirano i cijenjeno, tamno rubin-crvene boje, bogate sortne arome, snažna puna i harmonična okusa.
Proizvodi se od grožđa viskokvalitetne autohtone hercegovačke sorte Blatine, a prateće sorte su Alicante Bouschet (Kambuša) i Trnjak.
Pristaje uz raznovrsna jela od mesa, ribe, suhomesnate proizvode, divljač, te sireve.
Servira se na temperaturi od 16-18 °C.
Kušajte blatinu kao dar hercegovačkog krša.
Naziv: Blatina, a prateće sorte su Alicante Bouschet (Kambuša) i Trnjak.
Kategorija: Vrhunsko crveno suho vino
Boja: Tamna rubin crvena
Udio alkohola: 12,5 %
Temperatura serviranja: 16 -18 °C
Gastro preporuka:
Užitak u okusu Blatine bit će potpun uz platu autohtonih sireva i suhog mesa, a nikako nećete pogriješiti ni ukoliko je servirate uz janjetinu s ražnja.
Plava Greda je vino koje je dobiveno od crne sorte grožđa – blatine. Posebno njegovana kao podrumska mezimica. Brižno čuvana 18 mjeseci u hrastovim bačvicama, gdje je u miru skupljala sve ono što nas oduševi kada je kušamo. Po mišljenju mnogih, najbolje crveno vino na ovim područjima. 100% Blatina.
Mirisi bujne crne trešnje, crvene maline, šljive, terra cotte, cimeta, korice grejpa i grafita slijedi uzdignuta tekstura srednjeg nepca s prašnjavim naznakama borovnice borovnice i šumske zemlje.
Naziv: Plava Greda.
Kategorija: Vrhunsko crveno suho vino
Sastav: 100% Blatina.
Boja: Tamna rubin crvena
Udio alkohola: 12 %
Temperatura serviranja: 16 -18 °C
Gastro preporuka:
Užitak u okusu Blatine bit će potpun uz platu autohtonih sireva i suhog mesa, a nikako nećete pogriješiti ni ukoliko je servirate uz janjetinu s ražnja.
Klasični vranac Petropavlovskog polja, prepoznatljivih mirisa suhe brusnice i ugodnih nota prženog kruha. Okus je vrlo osvježavajuć, s upečatljivim tonovima svježih bobica. Kiseline su žive, drhte i traju do samog kraja u kojem se prepoznaje čisti okus zrelih trešanja.
Sastav: 100% vranac
Kategorija: Suho crveno vino
Starenje: 24 mjeseca u starim samostanskim hrastovim bačvama
Temperatura serviranja: 17 °C
Alkohol: 13,5%
Gastro preporuka:
Uz ovo vino preporučamo predjela od hercegovačkog pršuta, pečenice, jakih sireva, crvena mesa, sve vrste divljaći, biftek, dimljeno meso, kobasice, jela sa roštilja, jela u sosu od crvenog vina, krmenadle, prasetinu, janjetinu, pečeno pile, patku ili gusku i sl.
Vranac Andrija Selekcija je nenadmašno vino na našem području. Svojim okusom, mirisom, bojom i opojnošću okusa oduševiti će svakoga ljubitelja Vranca te mu postati omiljena kapljica.
Sortni sastav: Vranac 100%.
Boja: Vrlo tamna, crvena.
Miris: Vrlo složen, prevladava miris zrelih šljiva i šumskog voća, uz tragove vanilije i kestena.
Okus: Vrlo složen sa zrelim taninima, moćno vino sa raskošnim bouquetom koji se intenzivno razvija nakon dekantiranja vina.
Alkohol: 15%
Gastro preporuka
Preporučamo ga uz jela ispod peke, divljač te uz pečenu janjetinu i teletinu. Za vrhunski doživljaj ovog vina, preporučamo dekantiranje 30 minuta prije konzumacije.
Pije se rashlađeno na temperaturi od 16 do 18 °C.
Recenzije
Još nema recenzija.