Whiskey Macallan 15y 0,7L

189 KM

Whiskey Macallan 15y 0,7L 189 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Iz srca Speysidea, Macallan je godinama stekao svjetski ugled koji se nastavlja do danas. Također zbog rekordnih cijena koje stare punionice Macallan iz vremena prije prijelaza tisućljeća sada postižu na aukcijama, Macallan se među pojedinačnim sladovima naziva i Rolls-Royce.

Macallan sazrijeva u kombinaciji bačvi od bourbona i šeri, pri čemu su bačve od šerija kombinacija američkih i europskih hrastovih bačvi. Osim cvjetnih aroma, ovo stvara voćne, svježe note jabuke i citrusa te slatkoću toffeea, u kombinaciji sa suhim voćem i začinskim notama. Kombinacija ovih bačvi stvara posebno glatki i mekani single slad.

15 -godišnje izdanje iz asortimana Macallan’s Fine Oak, sazreo je u izboru američkih i europskih hrastovih bačvi začinjenih šerijem, kao i američkih hrastovih bačvi začinjenih burbonom. Tako nastaje podatni, meki single malt viski koji je postigao tako veliku reputaciju u cijelome svijetu.


Okus: Osim cvjetnih aroma, ovo stvara voćne, svježe note jabuke i citrusa te slatkoću toffeea, u kombinaciji sa suhim voćem i začinskim notama. Kombinacija ovih bačvi stvara posebno glatki i mekani single slad.

Zemlja porijekla: Škotska

Udio alkohola: 43 %

Boja: Topli jantar.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Whiskey Macallan 15y 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)